跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你係3蛇仔or3蛇女呀?

我仔仔係3蛇仔,返學就做大仔,好好架~學野到易d吸收,我仔仔年年都有品學優異獎~~~大仔有數d~~~
該用戶已被刪除

Re: 你係3蛇仔or3蛇女呀?

複式洋房

你係3蛇仔?or3蛇女呀?
該用戶已被刪除

複式洋房

oh~thankyou
該用戶已被刪除

複式洋房

可以中文嗎?thankyou~~
Bob&Wendy 寫道:
any preparation for his P.1 interview?

複式洋房

hi 各位媽咪,

我都有個囡囡係0301呀,今年九月讀K3,
咁你哋個小朋友係唔係都係讀 K3 呀
ice
[img align=right]http://i98.photobucket.com/albums/l256/icekwan1038/DSC_3022.jpg[/img]
該用戶已被刪除

複式洋房

我都好煩呀,因為我無乜分,所以都唔知有邊幾間可以機會大,而且我唔係好清楚個程序,其實幾時要小一面試profile 呀,
[img align=right]http://i98.photobucket.com/albums/l256/icekwan1038/DSC_3022.jpg[/img]

複式洋房

我仔仔也是......佢三歲幾入學,so比其他人大d,讀書都容易好多,我會選一間好d既學校比佢,希望到佢大個會明白媽咪一片苦心~~

複式洋房

Hi, micky96

你個仔仔而家咪好醒囉,咁你會同佢楝間課程深的學校呀?
因為我個囡囡本來讀開幼兒中心的,所以課程唔係好深,今年開始轉另一間幼稚園,所以我都怕我囡囡會好辛苦!

ice

複式洋房

佢因為比其他小朋友大,SO佢年年都頭三名,學校課程中等唔會好辛苦,活動教學大家都好HAPPY~~~我兩個小朋友都自己湊,SO冇讀開幼兒中心,但幼稚園BB班通常係返去玩,唔會有太深既工課&課程~~~
icekwan 寫道:
Hi, micky96

你個仔仔而家咪好醒囉,咁你會同佢楝間課程深的學校呀?
因為我個囡囡本來讀開幼兒中心的,所以課程唔係好深,今年開始轉另一間幼稚園,所以我都怕我囡囡會好辛苦!

ice

首頁

尾頁

跳至