自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,我去過百佳,惠康,華潤,藥房都冇見到有得買,
請問有冇JM買過知道邊度有?感激....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:請問邊度有“芭菲柔軟洗衣液”買?

超市只得華潤,不過唔係間間分店有

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好好用架

大宅

小倩 發表於 13-3-5 17:16
超市只得華潤,不過唔係間間分店有
下.............仲要唔係間間有..

大宅

RSG媽媽 發表於 13-3-5 17:16
好好用架
我未用過架,上網見好多人話好用,所以先想買黎試試。

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

maykung02 發表於 13-3-5 17:18
我未用過架,上網見好多人話好用,所以先想買黎試試。

哦~~~~ 去睇睇幾錢先

男爵府

畀面勳章

引用:如題,我去過百佳,惠康,華潤,藥房都冇見

原帖由 maykung02 於 13-03-05 發表
...
我在葵芳港城藥房買!

男爵府

畀面勳章

引用:如題,我去過百佳,惠康,華潤,藥房都冇見

原帖由 maykung02 於 13-03-05 發表
...
我用呢枝!

大宅

胥飛飛 發表於 13-3-5 17:29
我在葵芳港城藥房買!
係呀?請問點去個度

大宅

胥飛飛 發表於 13-3-5 17:31
我用呢枝!
就係呢款啦!!!!!!!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

华潤貴呀$6X, 葯房$4X!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:maykung02 的帖子

打去問你嗰區嘅零售點

大宅

好似好b6 feel啵仲要六十幾蚊,都唔平啵,,真係好用架

水晶宮

3 litre $6x supermarket, $4x 藥房, 真係唔平

王國長老

回覆:ngasze1010 的帖子

係國產,不過好用

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ngasze1010 發表於 13-3-5 19:13
好似好b6 feel啵仲要六十幾蚊,都唔平啵,,真係好用架
消委會讚過呀!

男爵府

回覆 胥飛飛 的帖子

呢支野, 我曾在元朗近大橋果間(已執咗)既藥房買咗,
用過一次後, 覺得唔係咁乾淨咋...
所以依家放咗係度, 冇再用啦.
仲要成$48, 覺得好唔底.

大宅

yenlau09 發表於 13-3-5 19:20
回覆 胥飛飛 的帖子

呢支野, 我曾在元朗近大橋果間(已執咗)既藥房買咗,
點樣唔乾淨法啊除左你買果間藥房仲有邊間有得買啊??我都住元朗果頭。。

子爵府

畀面勳章

我剛用緊覺得好乾淨,不過我華潤買$60,原來藥房賣$4x,下次打去問下我果區邊間藥房有先

大宅

我係元州街個間華潤買到啦$60.9一樽 聽日試下先

首頁

尾頁

跳至