跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我呀仔係大埔超級城冒險樂園波波池比人打.....

我呀仔係大埔超級城冒險樂園波波池比人打......
我今日下午同d仔女去玩波波池,初時冇野兩兄妹一齊玩,大約5分鐘後有兩個7,8歲既男仔入去玩,之後我個仔大聲叫
<媽咪~~個兩個哥哥打我呀~~>
我話<唔好同佢地玩la,睇住個妹la,去個邊玩.>
仔話<ok~~>
之後我就睇住佢地玩,個兩個男仔係甘張d波拋我仔,其中一個仲錬住呀仔條頸,我立即入去閙個男仔
<你做咩打佢呀?!又拎d波pup佢!>
個男仔話<佢有打我喎...>
唔通唔還手咩,但呀仔都係細,唔夠佢大力la!!
之後我叫d仔女走la唔好玩la,有d人仲係到講:
<細路一定打交架la~>
喂!比人蝦係我個仔你地一定甘講la,如果係你仔女比人蝦唔通你會講<多謝>咩!最主要係佢地兩個呀媽唔知去左邊,係大陸人,唔識教仔唔好生la,為害人間!
我仔好唔開心左一陣,我話下次叫d差人拉佢地!!!!希望大家去時小心la~~

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 我呀仔係大埔超級城冒險樂園波波池比人打.....

你話細路仔打交係一定有...不過唔係二打一...咁樣叫做無家教囉...如果有家教細路仔應該第一時間大啞亞媽啦...

佢地都有問題...係唔係自己個仔都好...都唔應該還手嘛...係我呀我會嚇佢地咁報警囉...到時睇下邊個驚...

複式洋房

不過呀仔冇野la,我認得個兩個死仔包!!!!!
mrs.so ,你架車點呀?

公爵府

我細佬今日去

複式洋房

哈~唔緊要la,最緊要整好呀痳~~

公爵府

咁都要講多聲唔該!

複式洋房

傻猪~~唔洗~~
mrs.so 寫道:
咁都要講多聲唔該!

公爵府

張相係唔係你一對仔女呀?

仔仔幾歲呀?囡囡幾歲呀?

複式洋房

仔仔5歲5個月
女女3歲5個月
佢地係同月同日架~~~~
你老公係咪性蘇架(mrs.so)我都係~~~蘇太

公爵府

係呀!我老公係蘇生...佢係(學)佬人...

咁橋架...你對仔女同月同日...係咪你專登架...開刀生...

不過我就生兩個仔...我第二個既時候我老公(杏)女(杏)到傻呀...

你就好啦...砌個(好)字...

男爵府

睇到我眼火爆, 講真呀, 真係唔想搞歧視, 不過大陸的小朋友, 真係好無教養架, 好痛心.

複式洋房

mrs.so
唔係開刀生架,好多人話我識得生,我冇計劃過架,我老公也是(學)佬人.大家族好多野攪~~~你要返工嗎?我就幫我老公打工......家庭主婦~~~你會追多個嗎?????我最happy就係生左個女倍我,仔仔通常倍爸爸,女女好好玩....
mrs.so 寫道:
係呀!我老公係蘇生...佢係(學)佬人...

咁橋架...你對仔女同月同日...係咪你專登架...開刀生...

不過我就生兩個仔...我第二個既時候我老公(杏)女(杏)到傻呀...

你就好啦...砌個(好)字...

複式洋房

yesyesyesyes!!!!
crystal888 寫道:
睇到我眼火爆, 講真呀, 真係唔想搞歧視, 不過大陸的小朋友, 真係好無教養架, 好痛心.
該用戶已被刪除

公爵府

我自己係要返工架...我唔想係屋企湊仔呀...我唔係咁識得湊仔...

複式洋房

你女女讀富亨嗎?邊間?富亨d公園我唔個仔去玩架,好多死仔包~~~~~你張相係仔仔or女女?兩個小朋友嗎????我一頭霧水~~
chungchung"mum 寫道:

micky
唔好話你仔仔我女女係富亨公園都試過呀,有一次夜晚阿婆同埋女女落公園阿女去玩滑梯但班死仔sit曬係到唔肯走仲用個籃球拋阿女同個妹妹,之後阿女走返阿婆到喊,阿婆咪走去捉住d死仔阿婆走到埋去佢地仲罵粗口阿婆之後.同佢地講一係報警,一係say sorry同埋講低d電話號碼同佢地d阿媽講,個班死仔可能怕報警最後都say sorry.
該用戶已被刪除

公爵府

你囡囡讀林護呀?

我大仔係粉嶺聖誕老人到讀...細仔剛剛入讀n1 ...

你覺得保護兒童會ok嗎?我粉嶺成日有mummy話保護兒童會唔好...
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至