使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

請敎點樣刪除自己的Post? 及發表的內容?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:點樣刪除自己的Post

在已發表的帖子下方按“編輯”,便可修改內容
不過提醒一下,由於文責自負,發帖前請三思,別因一時之氣而衝動發帖

大宅

我己按“編輯”,delete 咗內容, 之後係咪再按其他制? 我己過很次, 但都不能delete , 請教!!! 謝謝!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:cheese_cake 的帖子

testing

別墅

我都想請版主幫我DELETE左d post!

王國長老

王國長老

引用:我都想請版主幫我DELETE左d+post!

原帖由 小蔚藍 於 13-03-15 發表
我都想請版主幫我DELETE左d post!
妳有好多delete please....mouth: 太多唔得啦,幾個可以幫下妳

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

吾好意思,我都係delete 吾到內容。我己按編輯---清除內容----確定,但之後再check 番,都係吾得,同之前一様,無改delete 到

請教我邊道係咪錯咗,謝謝!

王國長老

cheese_cake 發表於 13-3-18 20:17
吾好意思,我都係delete 吾到內容。我己按編輯---清除內容----確定,但之後再check 番,都係吾得,同之前一 ...
你可以人手highlight內容
再按keyboard上的"delete / del"鍵, 清空內容

或者你可以擷圖一看嗎?
唔明你點解唔得~

你睇我, 喺修改前cap咗圖
修改後會有紅圈內嘅改變:

男爵府

回覆:點樣刪除自己的Post

我用手機上網点删除??謝謝.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

le_petit_mama 發表於 13-3-20 02:12
我用手機上網点删除??謝謝.
apps版沒有編輯功能,要用網頁版。
你可以用電腦,或用手機瀏覽器開網頁版。

首頁

尾頁

跳至