自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你小朋友在狄狄尼畢業禮收費如何?包D咩?如你有全年通要額外買票?

象牙宮

回覆:狄狄尼畢業禮收費

外甥女前年,好似$350一個人,見佢影張相又收$100。

男爵府

回覆:狄狄尼畢業禮收費

我都想我個仔喺迪迪尼畢業呀!

公爵府

畀面勳章

引用:我都想我個仔喺迪迪尼畢業呀!

原帖由 puilingchung 於 13-03-15 發表
我都想我個仔喺迪迪尼畢業呀!
我都想呀

大宅

我細仔要$380元, 包一張入場券, 一張有米奇大合照相, 有1x R 大, 還有一張單獨同米奇影 (5R)... 另外仲有一張餐卷..( 好似係50元左右 )... 都是4年前既事...

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

舊年學校好似收咗三百幾定四百幾,包,入場,車費,午餐,一張8r大相,一頂Disney畢業帽,可以喺大巡遊嗰時選幾位小朋友上架車一齊出發巡遊
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

男爵府

回覆:c4ceci 的帖子

全年通不能用,學校團體購票($150位)

侯爵府

遊學勳章 畀面勳章

引用:舊年學校好似收咗三百幾定四百幾,包,入場,

原帖由 sillything 於 13-03-16 發表
舊年學校好似收咗三百幾定四百幾,包,入場,車費,午餐,一張8r大相,一頂Disney畢業帽,可以喺大巡遊嗰時選幾位 ...

侯爵府

好媽媽勳章

我兩個kids都是在這裹影畢業相, 畢業小朋友免費, 家長好似每位約300佰(包一張餐卷+交通),另外每位畢業小朋友也有一張餐卷,有一頂Disney畢業帽,即曰有一張畢業大合照(自己選),之後學校又給一set畢業相+証書

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

$310(包帽包畢業證書包入場包影相包車)
家長可以學校代購(只代購但不包車), 若果家長全年通行証要影印比學校, 若果學校代購家長可以提早係迪迪尼睇佢地影相, 學校未話代購我已係工聯會買左啦, 因為平過係迪迪尼買同平過學校代購, 所以冇得早入場
[img][/img][img align=left

首頁

尾頁

跳至