2013年媽媽會

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我4/3因有血入聯合急症,經檢查後回家休養,休養左2個星期,今日返聯合覆診,頭先去到聯合覆診,個醫生好殘暴,都唔知阿b有無比佢整親,開始果陣間硬塞個鴨咀鉗入去橕開佢,檢查我仲有無流血,檢查果陣我話好痛,佢話一呴正常之後無理我,
之後再用陰超舊野係咁了,我話超痛,之後佢又話係正常無理我繼續了,個醫生好殘暴,人地照第一次閃閃好開心,我勁痛苦,之後我睇完醫生坐向門口係咁喊.. 好驚好痛.. 返到屋企.. 有一點血.. 我應該比佢整損左,我一抺某個位就有點血,仲感到有少少拿拿地同有點刺痛.. 而家個肚仲拿實左.. 都唔知阿b有無事!點算好?

複式洋房

引用:我4/3因有血入聯合急症,經檢查後回家休養

原帖由 hahahe 於 13-03-19 發表
我4/3因有血入聯合急症,經檢查後回家休養,休養左2個星期,今日返聯合覆診,頭先去到聯合覆診,個醫生好 ...
第一:去第2間醫院check
第二: 投訴佢,避免其他媽咪受害!

別墅

我4/3因有血入聯合急症,經檢查後回家休養,休養左2個星期,今日返聯合覆診,頭先去到聯合覆診,個醫生好 ...
有無攪錯,咁都得。睇多次醫生睇下佢有無整襯你同BB,跟住再投訴嗰個醫生。出血已經緊張,仲要咁對病人!

別墅

搵C+醫生再睇睇......
我上次流血入院又係咁俾人check 咗1次鴨咀同2次陰超...
又係叫痛, 佢叫我深呼吸.....360度咁"giu"....都搵唔到胎囊......
唔好太擔心.....訓多D......
支持你同BB 呀!~
咁你今日照唔照到閃閃呀~?

大宅

引用:Quote:原帖由+hahahe+於+13-03-19+發表我4

原帖由 sammychu511 於 13-03-19 發表
第一:去第2間醫院check
第二: 投訴佢,避免其他媽咪受害!
我下星期一就去法國覆診.. 有陣時真係信唔過公立既醫生.. 可以去邊度投訴?

大宅

引用:Quote:原帖由+hahahe+於+13-03-19+發表我4

原帖由 siubekat 於 13-03-19 發表
有無攪錯,咁都得。睇多次醫生睇下佢有無整襯你同BB,跟住再投訴嗰個醫生。出血已經緊張,仲要咁對病人!

...
檢查完我標哂冷汗,成身濕哂.. 好淒涼.. 我C6驚我冷親.. 係咁用件褸包住我走.. 我一路走一路喊..

大宅

引用:搵C+醫生再睇睇......我上次流血入院又係咁

原帖由 enk 於 13-03-19 發表
搵C+醫生再睇睇......
我上次流血入院又係咁俾人check 咗1次鴨咀同2次陰超...
又係叫痛, 佢叫我深呼吸..... ...
你睇邊個醫生呀? 仲未見胎囊? 你最後m係幾時呀? 我今日有閃閃喇!不過下星期去法國照多次先,今日太痛苦!

禁止訪問

複式洋房

schealthy 發表於 13-3-20 07:37
回覆 hahahe 的帖子

請問你入急症時出血多唔多吖?我尋日5w5d又係出血,都幾多,去咗c+醫生度照到胎囊未有 ...
Relax.....加油!!

別墅

引用:Quote:原帖由+siubekat+於+13-03-19+發表有

原帖由 hahahe 於 13-03-20 發表
檢查完我標哂冷汗,成身濕哂.. 好淒涼.. 我C6驚我冷親.. 係咁用件褸包住我走.. 我一路走一路喊.. :p ...
我上網睇到可以寫信去投訴。

基督教聯合醫院行政總監
陸志聰醫生

九龍觀塘協和街 130 號
電話 : 3513 4000
圖文傳真 : 2772 7098
電子郵件 : [email protected]

再唔係就醫管局!

大宅

引用:回覆+hahahe+的帖子 請問你入急症時出血多

原帖由 schealthy 於 13-03-20 發表

請問你入急症時出血多唔多吖?我尋日5w5d又係出血,都幾多,去咗c+醫生度照到胎囊未有 ...
原本就去完洗手間抺就有.. 之後去完聯合急症,急症醫生用陰超照完就變鮮血,跟住第二日仲有,之後就好似到第8日就每朝早一劈.. 之後就無! 最緊要訓,平訓

男爵府

回覆:實在太殘暴..

個醫生好衰呀我哋已經好擔心好驚gala 仲要咁對我哋 人神共憤呀 一定要投訴佢 我朋友之前都有類似經驗 所以我好怕去公立醫院 d醫生做到麻木曬 佢哋做又36唔做又36

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:hahahe 的帖子

我想請問去私家醫院照同私家醫生有冇分別?去私家醫院做產檢要唔要起個度生?

別墅

hahahe 發表於 13-3-20 00:34
你睇邊個醫生呀? 仲未見胎囊? 你最後m係幾時呀? 我今日有閃閃喇!不過下星期去法國 ...
成個月之前喇......我已在C+照到閃閃~ 今日應該係7W2D~我Day 1 係12/1, 不過cycle 長...

別墅

乜咁對d大肚婆架,政府醫生好多都做到麻林晒一d都唔體諒下人地心情

大宅

佢地係超唔人道架﹗
冇當地係人咁架﹗
好似好受罪好受折磨咁
佢地真係不得好死呀

大宅

引用:個醫生好衰呀我哋已經好擔心好驚gala+仲要

原帖由 placesday 於 13-03-20 發表
個醫生好衰呀我哋已經好擔心好驚gala 仲要咁對我哋 人神共憤呀 一定要投訴佢 我朋友之前都有類似經 ...
無陰公

大宅

引用:回覆+hahahe+的帖子 多謝你咁快答覆,你都

原帖由 schealthy 於 13-03-20 發表

多謝你咁快答覆,你都要休息多d順利過渡!我宜加真係好擔心,尋日去完vv少少血,照陰 ...
我平訓都唔舒服呀!所以我用枕頭墊一墊個膝頭.. 會舒服d.. 最緊要夠訓..同埋除左去廁所食飯.. 基本上最好灘向張床度

首頁
12345...6

尾頁

跳至