跳至

首頁

尾頁

大宅

姊妹們,有冇興趣去...."再見螢火蟲"

[size=medium]再見螢火蟲團

(1) cnine (26/8)
(2) Jacqueline (26/8, 2/9)

大宅

Re: 姊妹們,有冇興趣去...."再見螢火蟲"

j.ho,

家下一號風球喎,我諗係咪要取消,
我驚打風不成三日雨,

:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

[size=medium]再見螢火蟲團

(1) cnine (26/8)
(2) Jacqueline (26/8, 2/9)
(3) cherryma (2/9)

子爵府

問咗老公, 佢都係話唔好去住啦! 我唔敢咩飛, 所以今次唔參加住啦!

大宅

Cyrusmum,
冇要緊啦......我睇下 d 姊妹 2/9 成唔成啦!

cnine,
係啦....我諗呢個 sat (26/8) 應該唔成團啦,如果 2/9 您去唔去.....??

侯爵府

J. Ho,

幾時會知9月2日成唔成? 因為我要早些同樂樂講, 費是佢以為我同cherry去玩無佢份, 又要安排婆婆湊住佢先 妳知道早啲通知我啦

大宅

Jacqueline,

sorry, 我老細話2/9-3/9停止一切活動
連奶奶同婆婆屋企都唔去,
要留係屋企 :-(
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

Can we make it on 23 or 24 Sept that weekend?

大宅

DuncanMaMa,
暫時淨係見 26/8 & 2/9 有開團咋, 9 月尾就要容後睇下有冇團!

Mamiya,
您 2/9 有冇興趣 join 我們呀?!

Cherryma,
我諗睇埋呢兩日有冇姊妹參加啦,如果得我們兩個 family 咁去唔去??

侯爵府

JacquelineHo 寫道:
DuncanMaMa,
暫時淨係見 26/8 & 2/9 有開團咋, 9 月尾就要容後睇下有冇團!

Mamiya,
您 2/9 有冇興趣 join 我們呀?!

Cherryma,
我諗睇埋呢兩日有冇姊妹參加啦,如果得我們兩個 family 咁去唔去??

我無所謂, 妳去我就跟妳啦
不過可唔可以早啲決定話我知?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

JacquelineHo ,
我老公話依家都仲係7月節,不如你遲D先同yuki去啦
My Two Princess

大宅

pigpig,

依家係 "閏7月" 啦....呀蘇生-蘇民峰都話 "閏7月" 係唔關 d :evil: :evil: 事的嘛!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

JacquelineHo ,
阿so生你都信呀?
點都係7月,寧可信其有,不可信其無 小心D好...
My Two Princess

大宅

JacquelineHo 寫道:
pigpig,

依家係 "閏7月" 啦....呀蘇生-蘇民峰都話 "閏7月" 係唔關 d :evil: :evil: 事的嘛!

我都聽人講"閏七月"唔同,
無人係街度燒"野"架拉

首頁

尾頁

跳至