嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 日本邊度買奶粉和衫仔

Hi stephenietam

你2個星期前去係唔係因為撞arm大減價至噤平, 平時會唔會都有減價呢, 另外有人話個到d衫有d大陸feel, 係唔係呢, 因我只去5天, 唔係太多時間, now15 16唔知plan去唔去好, 請指教一下, thanks.

大宅

- gap (baby gap store location click here)及 comme ca ism bb衫款同質地都好, 有減價好抵, 無減價會幾貴, sunshine city toysrus 樓上有分店
- 橫

侯爵府

yiuyiuyoyo
咁仲有冇減價我又唔知, 但係我覺得都值得去架~~ 因為我第一日係"依世單"買左個公仔比囡囡(4200yen), 點知去到akachan3200yen炸... 平成千yen... 激到我c.... 仲有, 個度都好多麵包超人玩具架~~ 都幾平~~

我仲見佢有好多鞋仔, 都好靚架~~ 鞋仔就有平有貴~~

仲有BB(或小朋友)野食都好多choice, 買奶粉又有野送~~ 我好掛住akachan呀~~

民房

聽完你講, 我唸真係應該預0.5日去一去啦, thanks.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

NaNa11,唔該晒你既資料

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問有outlet的地址嗎?
audrisleung 寫道:
Akachan and toysrus 都非常正!!
大板的話還有間西松屋添!!
另外, 可去outlet, Nike, New Balance, Baby Gap 都有BB嘢買架!!!

大宅

請問你去五反田定係錦糸町分店呢?

謝謝!

侯爵府

我去個間係大阪架~~ 叫大阪本店~~ 有11層架~~

大宅

Thanks....

侯爵府

係呀, 唔記得介紹下我囡囡係日本買果個公仔tim~~

如果你有個囡囡, 你囡囡又鐘意公仔, 咁就真係要睇下~~ 呢個就係我話係isetan要4200, akachan3200yen果個, 我唔知香港有冇得賣(但係我覺得應該唔會有), 佢好pro架, 係專為陪養小朋友o既母性架, 仲有埋餅有教點照顧個bb~~ bb仲有幾個size, 最細個隻係for1-2歲, 大d個隻係for2-3歲.... 如此類推...

個bb o既特點係摸落好"林"架~~ 好似真bb, 手手腳腳都係林o既, 唔會整親小朋友, 真係好正~~

比埋個website睇呀~~
PoPo Chan.com

ps. 攪到我好似賣廣告咁tim, 我冇commission架~~ 不過見我囡囡好鐘意就話埋比大家知姐~~

複式洋房

回覆 #30 stephenietam 的文章

I WILL GO TO OSAKA ON END OF SEPT. PLS COULD YOU TELL ME THE WAY TO
AKACHAN , TOYRUS & BABY GAP.
MOSTLY I WILL STAY IN 梅田或心齋橋附近
THANKS FOR YOUR HELP

首頁

尾頁

跳至