網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

想用wepay充值....但又要支付寶id同PW.....
咁就開一個用email黎做id既支付寶acc
點知又要填15或18位既身份証先注冊到...
用回鄉証果個又話'您的姓名和身份证号码未通过身份验证,请修改。'
我就黎人都癲喇-.-

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係無認證照用.. 臨充值前改個好簡單既pw比佢.. 充值時間大概只係5-10分鐘.. 確認入數後, 即刻改返個pw

我已經問過客服.. 依家香港用戶係做唔到認證, 除非你有大陸戶口.. 無就唔使諗..

公爵府

如果你想開一個新既支付寶a/c, 你要改返做香港用戶先..

咁就唔會用大陸格式黎要求你入資料~

不過都係果句.. 如果你為左做實名認證黎開既.. 可以慳返

男爵府

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:想用wepay..但支付寶又認証唔到....help..

我無認証,最近用完一次,就系比密碼佢前改一個易d,落街過完數正常好快過到。所以一過左數就改密碼呢個方法呢到jm教 我見有人用我都用

別墅

我唔知道可以改做香港用戶呢樣野, 所以前兩晚開極都開唔到新既支付寶, 但我又心急既快D淘,結果尋晚開左個新淘寶ACC算-,-:;pppp:

侯爵府

回覆 黃色狗 的帖子

我研究過... 無得改... 係要開過一個新A/C

別墅

我已經開左新acc喇,

別墅

回覆:想用wepay..但支付寶又認証唔到....help..

我係香港用戶,但做咗實名認證,3年前做,唔完全冇印象點做,唔記得晒

公爵府

引用:我係香港用戶,但做咗實名認證,3年前做,

原帖由 ykarenh 於 13-04-08 發表
我係香港用戶,但做咗實名認證,3年前做,唔完全冇印象點做,唔記得晒

...
依家已經無得做,除非有國內銀行戶口先可以通過驗證

大宅

醒目開學勳章

May I ask, why have to change pw after transfer $ to 支付寶a/c? As the login and pw was for login the 支付寶a/c, when we use $ from 支付寶a/c, there will be another pw. I am the new user of taobao and now studying how to use 支付寶.

首頁

尾頁

跳至