夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好想搵過一個男人,一個年輕但肥妹仔既c9仔有冇可能

大宅

回覆:好想搵過個男人!

俾你搵過個又點?個個男人都一樣

伯爵府

琋琋媽媽 發表於 13-4-3 00:48
好想搵過一個男人,一個年輕但肥妹仔既c9仔有冇可能
咩事要搵過一個先?你結婚未?結咗就盡力去維繫,未結都仲可以去選擇。
肥妹仔??有幾肥先??講真,肥人唔夠瘦人掙架,減肥啦。

就算嫁咗,都女性好好KEEP住。

珍珠宮

引用:Quote:琋琋媽媽+發表於+13-4-3+00:48+好想

原帖由 tkbaby 於 13-04-03 發表
咩事要搵過一個先?你結婚未?結咗就盡力去維繫,未結都仲可以去選擇。
肥妹仔??有幾肥先??講真,肥人 ...
結左啦,我覺得同我老公一齊好辛苦

用戶要求終止服務

引用:Quote:原帖由+tkbaby+於+13-04-03+發表咩事

原帖由 琋琋媽媽 於 13-04-03 發表
點解咁辛苦?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+琋琋媽媽+於+13-04-03+發表結

原帖由 winnielee415 於 13-04-03 發表
點解咁辛苦?
自c

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

子爵府

例如呢?每個人都自私架啦!

大宅

自私!咁現在妳都自私架!每人都會,不過既然大家結左婚,即係妳愛依個人,結得婚大家係要忍讓同相就,先試下同佢傾下,如果努力過都係咁先再想其他野呀!

禁止發言

珍珠宮

引用:佢以前唔自私?+咁點解你嫁佢呀?

原帖由 LittleMss 於 13-04-03 發表
佢以前唔自私? 咁點解你嫁佢呀?
之前唔係咁,婚後慢慢開始

珍珠宮

引用:例如呢?每個人都自私架啦! +

原帖由 AnnGartafield 於 13-04-03 發表
例如呢?每個人都自私架啦!
佢要去公幹一年,唔會同我相量,就算傾,我唔同意,佢都要做,咁有咩意思,呀仔得2歲,咁細個要成年唔見dad....

公爵府

回覆 回覆:琋琋媽媽的帖子

通常生完頭二年都好多問題,因為兩公婆的生活,多左一個人未習慣。他選擇工幹都係為左頭家,賺多d錢,兩公婆要冷靜坐底傾下,唔好郁D就話塭個第個男人,比你塭到個更衰咁點??

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

唔理你係咩原因都好啦..

唔好一腳踏2船..
仲有, 第二個有可能好過你c6, 亦有可能差過你c6...
所有人都係覺得格黎飯香..
唸唸你當初同c6拍拖既時候, 直到而家,
其實個個階段都係一樣..

至於冇話有冇可能搵第二個既..
各花入各眼...
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

別墅

如果你只係想有人提醒下你唔應該搵過第2個, 呢個bk絕對幫到你

btw~愛一個人同結婚一樣~係一個決定而唔係純粹感覺, 因為感覺一定會隨年月變淡, 當你決定愛呢個人要同呢個人行人生之後既路, 你就要堅持, 呢份堅持先可以令你地之間既愛歷久不衰, 你覺得你c6自私, 如果佢為屋企都自私, 咁你淨係為自己又叫咩呢? 如果你c6唔係衰自私, 係衰爛滾爛賭打老婆, 咁就話搵過個姐, 你對C6既忍耐唔會白費既, 佢知你體諒佢(真心體諒的話), 佢只會月黎月愛你, 加上每個女人都要學識獨立的~並唔係每樣野都要靠男人, 呢個男人唔好就搵過第2個男人, 到你去到某個年紀, 你就會揀都冇得揀

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+tkbaby+於+13-04-03+發表咩事

原帖由 琋琋媽媽 於 13-04-03 發表
唔想同老公一齊咪離婚law,點解要搵另一個男人先?無男人唔得咩?

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你仲有小朋友喎...唔係咁容易話搵就搵到...

你有無响小朋友角度諗?! 唔好咁輕易話離就離..

同埋我覺得先結束一段關係, 再開始會比較好d 囉!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 琋琋媽媽 的帖子

如果你想揾過第二個男人一定揾到,呢個世界咁大,市場有咁多不同需要不同條件不同質數,問題係,你揾嘅第二個係乜條件,好D嘅人哋都未必睇得你上眼(你話你肥結過婚仲有小朋友),差D嘅我諗你都唔想同一個冇感情嘅—齊捱,求其搵一個不如好好經營自己段婚姻,學樓上話齋,你C6都係為咗頭家啫

大宅

一段婚姻係要苦心經營, 互相體諒, 同遷就, 而唔係對方配合唔到你, 你就要走左去................你估你老公一個0係外國生活一年佢又好好受咩? 你都仲有個仔陪你......... 佢都係為左頭家啫, 再諗一個兩全其美既方法, 唔好堅決反對, 要企0係佢既角度去諗下, ....... 而且都只係一年, 眨下眼就過左去啦

同埋你係咪仲有其他原因想離開你老公? 因為好少可會因為老公去外國做野一年, 老婆就即刻想揾個另一個男人.....

xback    發表於 13-4-15 11:55

首頁

尾頁

跳至