自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

香港網站BXBYSKX裡的其中一間童裝網店請不要幫襯. 黑店名係: BEAUXI HOUXX

買了2件衫, 其中1件寄錯款, 我要求再寄過, 咁間店話要寄番錯個件比佢至可以再寄過, 仲一句"唔好意思"都冇. 其間電郵覆得好慢, 試過幾日都唔覆. 咁我都覺得唔緊要啦寄番比佢先啦, 諗住會好快就寄番比我, 但係過左成個假期都仲未收到, 其實如果間店即時處理, 假期前我係可以收到的. 過左假期後間店又話寄左但打番轉頭, 話地址不符, 咁第一次又寄到?? 間店都唔知有冇寄過? 咁好啦, 又話星期三會再寄出, 但而家影都冇. 電郵又唔覆. 為左$60駛唔駛呢?

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:這間網店係黑店

淘寶

男爵府

yahoo

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

其實我都講左係BABXSXY, 係香港網站, 大部份賣嬰幼兒野, 有好多網上店的, 用X代替係因為呢度唔可以開名, 呢間網上黑店係柴灣仲有個地舖, 住係附近的小心呢間舖.

BXBYSKX係個大網站, 裡面有好多網上店. 而BEAUTI HOUXX係裡面其中一間網上店, 就係呢間黑店.

禁止訪問

大宅

channba31 發表於 13-4-4 18:13
去柴湾地铺換

計埋車費時間, 要比得仲多呢.

我係網上店買過咁多次, 真係未遇過呢D咁賤格. 所以各位小心呢間野. 係買童裝架. 我而家都當冇左$60.
呢D人真係食左都疴唔出.

同我CONTACT個係女的, 唔知係女仔定女人啦. 姓"KWOK"架.

禁止訪問

大宅

你話呢D人連電郵都唔覆, 第一次寄比我時, 連回郵地址都冇寫的, 你覺得會唔會比個電話我呢.

其實可唔可以去邊處投訴呢?
唔想呢D黑店又再呃人.

大宅

今日都仲未收到. 電郵又唔覆. 可唔可以報警架.

不過我得電郵作証據咋播.

禁止訪問

大宅

sleepycat 發表於 13-4-5 22:01
B4BY5KY d 店好亂, 唔錦響上面買野。

係呀, 唔知個網站有冇得投訴呢?

我仲想搵消委會或傳媒.

首頁

尾頁

跳至