想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

日間溫度37.2度但訓醒只有36.6, 信邊個好??

如題

男爵府

Re: 日間溫度37.2度但訓醒只有36.6, 信邊個好??

有無覺得好攰,隻眼又熱咁樣呀,係咪長期溫度都係37.幾 ?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 日間溫度37.2度但訓醒只有36.6, 信邊個好??

如果你係量基礎體溫, 咁梗係訓醒時既溫度啦~

複式洋房

梗係信訓醒個溫度,仲要係唔郁度先至準。

複式洋房

我當然想好似你咁今個月中獎
我唔敢講比我老公聽, 我day22流少少啡加少少粉紅, 今日day26 (cycle26-28)仲未mc... 但早上溫度不太高, 只有36.6-36.8, 反而o岩o岩度就37.2... 我又冇勇氣去用d仔check... 現在未有mc feel... 但仲有兩日期限........ aghaghaghhhhh crazy soon!!!!!!!!!!!!!!!!

my eyes are a bit tired, but not that kind of HOT...

男爵府

iwantbaby,

就快派彩喇
有機會呀,好快就係到果2日喇,ready定d捧捧呀

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

洋房

話時話我今朝(不過刷晒牙)度有 37.x度.. 用耳探.. 都唔知準唔準... 我今次係拉高少少隻耳仔.. 之前就係咁對住耳仔度一路都係36.6-9度.. 究竟耳探應該點度架
:wave:

珍珠宮

係要啱啱瞓醒,未落床最好唔好郁咁去量囉! 咁先準架!
soymilkc 寫道:
話時話我今朝(不過刷晒牙)度有 37.x度.. 用耳探.. 都唔知準唔準... 我今次係拉高少少隻耳仔.. 之前就係咁對住耳仔度一路都係36.6-9度.. 究竟耳探應該點度架
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

複式洋房

宣佈失敗, 剛剛mc.................................. :-(

但今個月好怪, 前兩一流了少少啡, 仲稔有機........ 又一個月.....

複式洋房

睛靈勳章

我的體溫唔係36.3 就36度, 係咪唔正常呀...好似偏低咁

別墅

好媽媽勳章

我都係,低溫36.2,高溫得36.5。

子爵府

成個月都係咁??????如果係就跟本無排卵
Pinkyylh 寫道:
我的體溫唔係36.3 就36度, 係咪唔正常呀...好似偏低咁

大宅

要用口腔探熱針,最好是小數後兩位數字個隻(婦人專用),仲要啱啱瞓醒,未落床前,最好唔好郁咁去量,先至係每天基礎體溫....

子爵府

如果開冷氣, 會相差幾多呢???我呢個月好低呀, 36.2-3, 但唔知係體質問題定冷氣問題..

首頁

尾頁

跳至