想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Kowloon City 有無好中醫介紹 ??

Do any one know where is the famous 中醫 at Kowloon City for 想生BB ? Address & tel ?

Thanks !
我有兩個小寶寶,哥哥 & 細佬 !

複式洋房

Re: Kowloon City 有無好中醫介紹 ??

Please .............

複式洋房

別墅

你可以睇 "黎守瓊"醫師,(新城門藥行) next to 許留山, 衙前圍道, 1:00pm - 0730pm 好多人架, 你可去排隊睇 or

洋房

skytower52,

妳屋企附近都好多中醫,洗嘜去九龍城呢!

民房

中醫師-黎守瓊

我也是看這個中醫師-黎守瓊,好得架﹗不過醫生呢加野,晤係話夾就夾架﹗不過呢個醫師值得一試,我之前都看過幾個中醫,都夾晤到﹗
我在上個月發現自己突然大頸泡,個人又熱又煩燥,條頸又大又覺眼,我男朋友就介紹我試看這個醫師,我一看之下,再食左佢3-4次藥(佢一次過開左5次藥過我),的而且確係明顯見到好轉,個人無甘熱,無甘燥,又好訓左,而家條頸個泡泡明顯係軟左,仲無甘大,我覺得呢個醫師係有料﹗
呢個醫師好多人看的,晤係話你一去就有得看,要排隊架,你看醫師要排隊之外,執藥都幾耐架﹗就算我放工6:00,去到6:30,都要足足去到7:30-8:00先走得,不過你一定要去試吓﹗

好介紹

別墅

可以睇劉新泉, tel:27181540

大宅

原文章由 siuwaichoi 於 07-7-19 23:27 發表
我也是看這個中醫師-黎守瓊,好得架﹗不過醫生呢加野,晤係話夾就夾架﹗不過呢個醫師值得一試,我之前都看過幾個中醫,都夾晤到﹗
我在上個月發現自己突然大頸泡,個人又熱又煩燥,條頸又大又覺眼,我男朋友就 ...

How much is 黎守瓊? Thanks!
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我睇左劉新泉1個月,自已驗左好似中左, 但是醫生要我遲多兩星期才去驗,咁會準確d.
我唔確定是否100%靠他而有,我都係當調理身體.

首頁

尾頁

跳至