跳至

首頁

尾頁

複式洋房

康文處游泳班完了~~報分!!

康文處游8月份泳班完了,有D唔舍得......仔仔都係唔識游,但教試時有去比心機試游,結果呀SIR比<1>分~~~好叻架LA~~有D同學唔游得0分,好可惜.......
你們小朋友幾歲?
幾分?
識游嗎?
THANKYOU~~~

複式洋房

Re: 康文處游泳班完了~~報分!!

我仔最後個堂呀sir送左一粒糖&卡片,你們有嗎?
符永成呀sir

別墅

複式洋房

你游那一個時段?那一個呀sir?完了嗎?
最後一堂有成績表架!
youngmum 寫道:
咿~~嘜有計分既咩??
點解阿SIR無話我知架!!
糖&卡片更加無~~~~~~~可以問返嗎??
(我亦唔見其他家長有喎)~奇怪!!

別墅

複式洋房

youngmum ~
會唔會上午同下午唔同呀?呀sir通常穿長袖黑色游衣&黑色單車衭,阿Sir拎住D類似文件既物體就係比分,你仔仔識游嗎?我仔仔話呀sir會問你考唔考架,唔考就冇分,仔仔唔識游但有去試,呀sir話比我知都比一分佢la~~ 你可以打電話問下佢架!!!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我仔仔都學唔識 !

我同佢搵私人教, 都唔係好掂, 但得出一個總論 – 佢踢水唔掂, 連鎖反應其他都做唔到 – 佢學自由式.

所以係下一次同佢搵老師前, 先教識佢踢水.

複式洋房

好!

首頁

尾頁

跳至