嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買stokke既stroller, 本想買xplory,但睇咗Jm comment話好大架同收車麻煩,所以而家想買scoot~~
請問用過嘅jm覺得好唔好用呢?避震可以嘛?
出入方唔方便呢?
喺邊度買最平?
謝謝〜〜〜〜〜

公爵府

回覆:Stokke Scoot stroller

Made in china嫁,會唔會考慮peg perago?

男爵府

回覆 CoolMoMo 的帖子

我用緊Xplory 本來都諗住買多架Scoot方便自己一個人用。但係發現佢個座位淨係得兩個position,所以放棄左。

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

我個人意見,如果你無揸車又通常自己一個帶bb出街,你就唔好買咁大架車,我之前用graco成10幾20磅,出唔到5次街,太重啦!朋友用p3,遇到有幾級樓梯要2個人先抬得起!當然如果自己揸車,就用咩b車都無問題!無揸車,搭巴士小巴真係玩自己,mtr都好啲!不喜勿插,呢度好多fans

複式洋房

我本身大囡用緊stokke xplory ,但要同爸爸出門口揸車先用!黎緊細B出細,都想買架scoot,係就係重D,但夠定,又可以單手收車!帶2個B出街都會撘的士!所以重D都ok!
原本都有諗bugaboo bee plus,價錢相約,但要雙手收車就未必諗啦!

公爵府

我地都係用緊stokke xplory,貪佢高身quality好又歐洲造,如果想買stokke就買xplory啦,其他model無咩特別優點又made in china唔值呢個價。我地遲d可能會買多部silvercross細車方便去d人多既地方用(宜家就用baby bjorn miracle)

大宅

我都有同樣問題, 想買部QUALITY好D GE 細車方便公公婆婆出街, 日本車唔考慮

大宅

回覆:Mrslot 的帖子

oh......乜原來made in china㗎?咁如果喺美國買係咪都係made in China 呢?

公爵府

引用:oh......乜原來made+in+china㗎?咁如果喺

原帖由 CoolMoMo 於 13-04-08 發表
oh......乜原來made in china㗎?咁如果喺美國買係咪都係made in China 呢?
Yes

大宅

回覆:tc001039 的帖子

我明白呀!架車重自己真係好難handle~~

大宅

回覆:tok604 的帖子

我貪佢可以單手收車,出街又可以埋枱食飯,輕便過xplory, 咪諗住揀佢~~~~點之。。。。。made in china

大宅

各位jm,除咗p3, 有冇其他品牌好呢?

大宅

唔要日本,想買歐洲牌子

大宅

回覆:Mrslot 的帖子

公爵府

睇下chicco(但有d model都係made in china),peg perego(應該係全部made in italy),silvercross

首頁

尾頁

跳至