嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

re-on無特價?

我今日click上re-on個 web-site,佢地無咗個買8罐奶粉的link ar,現在要$210一罐,有無媽咪呢幾日有訂過d特價奶架?

別墅

Re: re-on無特價?

你等多一兩日啦,今日剛剛月頭佢地無咁快出8罐奶粉架
我上星期先訂左一次

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢通常都係月頭2,3號做到月尾架~
你等多1,2日ok架喇~

複式洋房

thank you~ :-P

男爵府

係啦....
我都要買呀..help...
:-( :-(

等待驗證會員

我早幾日訂過明治大仔一箱特價$1200~

別墅

I ordered Beanstalk last Sunday, and just get the delivery today. Avg $185 each can. Also, just know that all other things bought together with 8 milk pack will have 10% discount.

禁止訪問

子爵府

re-on有特價喇~

不過今次唔知有冇野送~
另外我真係好想知點解和光堂有咁多野送?
成日都送4包濕紙巾..今次重送盒裝奶粉~

複式洋房

oh, yes. thank you~ 係啦,和光堂咁多野送,不過比平時的價錢貴了$40。我個女飲明治,點解咩都無得送gei????

子爵府

我個仔飲森永咪又係~
7月果時重送包濕紙巾...之後依2次8月,9月都冇野送...重見到佢伶7月送果d濕紙巾出黎賣...如果係咁我考慮轉第間訂...B & M都重可以加錢換片丫...唔知re-on攪咩~
之前我都係見佢有野送我先同佢訂...

禁止訪問

子爵府

anpanman 寫道:
REON有野送架?我次次ORDER 雪印同其他BABY FOOD都冇野送既? B&M買雪印有冇野送架?

我7月訂果次,買一箱森永送包80片wakodo濕紙巾~
另外買其他baby野可以9折~
一盒$20既都平左$1,2架~
不過呢次訂奶粉就冇野送囉...

大宅

今日收到email又減價喎,好似話如果奶粉,買尿片有平,而且其他貨品有9折囉。

另外買和光堂就多野送,其餘唔係好覺。

至於B&M,我上次阿陳小姐就送了一個紙皮的流動廁所仔比我。

子爵府

littlehoilun 寫道:
今日收到email又減價喎,好似話如果奶粉,買尿片有平,而且其他貨品有9折囉。

另外買和光堂就多野送,其餘唔係好覺。

至於B&M,我上次阿陳小姐就送了一個紙皮的流動廁所仔比我。

B & M係咪個個都送?
re-on不嬲都係訂一箱奶粉買其他嬰兒用品可以有10% off~
我都係貪佢樣好喳,因有時買定d餅餅同果汁粉...出面冇得賣果d...同埋比出面都平d架~

複式洋房

其實新蒲崗間東西貿易都有好多baby food買,有實物睇,仲好添,不過就隔涉d,同埋價錢唔算平

想問問在b&m訂明治有無野送呢?

子爵府

janawing 寫道:
其實新蒲崗間東西貿易都有好多baby food買,有實物睇,仲好添,不過就隔涉d,同埋價錢唔算平

想問問在b&m訂明治有無野送呢?

Yes,東西大部份野都貴過re-on同B & M...所以我都冇打算去睇~

洋房

請問B&M,RE-ON在那裹?還有其他大型的BB用品店嗎?

禁止訪問

複式洋房

B&M 無咁 professional .

首頁

尾頁

跳至