爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小瀝源駕駛學院學車

BB爸爸

唔該晒。

複式洋房

Re: 小瀝源駕駛學院學車

all...我pass左筆試啦

尋晚放工後去book堂, 諗住10月開始學車, 點知要排到11月中先有呀 仲諗住christmas前考埋個牌, 睇黎好似無咩可能lu

複式洋房

all...想請教下大家, 你地學車係咪跟足本課程書仔個schedule依次序上堂? 會有可能跟唔上程度要中間加堂嗎??? 因我老公叫我唔好book堂book得咁密 (every week都上2次), 因要預留些時間for補鐘in case我跟唔上程度, 是真的嗎???因我老公學車已經是數年前的事, 加上他不是join綜合, 他是上漸進課程的, 所以pls give me some advise. 因我想今日去book堂啦, 唔該唔該

複式洋房

恭喜!!

我學漸進的,是每星期學兩堂。

複式洋房

wyks....請問, 咁ah sir會request你中途加鐘嗎? 定只跟足書仔的schedule去學車呢?

大宅

喜喜兒,

請問每堂的時間是多少 -- 一個鐘 or 45 分鐘?
我係智專, 每堂得45分鐘, 所以每次都係學兩堂, 等於1.5小時, 以我們初學來講應該可以行到兩次銀城 & 一次河泮花園

複式洋房

A sir 中途就無request補鐘,不過臨近考中期試 最尾個兩堂就有叫我補鐘,話好D。不過我就無安排,上完晒原本十堂就照考。

所以我照足書仔schedule 上的。

複式洋房

露比媽媽

我地普通課程 (非智專),每堂是55 mins. 所以我地有時只上一堂,有時上孖堂 (連續上兩堂)

首頁

尾頁

跳至