親子旅遊

跳至

首頁
12345...52

尾頁

男爵府

睛靈勳章

引用:忘记attached+咭片+

原帖由 WinkyLee 於 13-04-13 發表
忘记attached 咭片
goo司机係a华人的士司机個仔

大宅

回覆:請介紹Singapore往新山包車

Travel d復活節用過,麻麻,二程車都遲到

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+candyPo+的帖子 嘩平好多,+先頭見咁

原帖由 joeycj 於 13-04-13 發表
回覆 candyPo 的帖子

嘩平好多, 先頭見咁貴, 仲諗住自己坐巴士過關, 現在可以考慮吓, 是10人VAN? 還是7人 ...
冇講幾多人車,我有話俾佢知我們一行7人。

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+candyPo+的帖子 嘩平好多,+先頭見咁

原帖由 joeycj 於 13-04-13 發表

嘩平好多, 先頭見咁貴, 仲諗住自己坐巴士過關, 現在可以考慮吓, 是10人VAN? 還是7人 ...
我聽人講7人van要落車排隊過關,普通5人私家車唔使落車。如果要落車,咁可能要用2架私家車,有冇JM坐7人van過關?究竟使唔使落車過關?

伯爵府

點聯絡佢?打電話過去直接傾定有whatsapp?
thx

禁止訪問

回覆:WinkyLee 的帖子

大宅

如果是七座的MPV, 即七人私家車, 也不用落車過關, FION話的.

別墅

回覆:請介紹Singapore往新山包車

已pm各位jm,未覆嘅請pm我,可以喺度公開嗎?

大宅

我剛問左呢個,真係平過fion好多,我搭零晨都唔收附加費

大宅

回覆:queenmiffy 的帖子

Travel delight兩程也遲?遲多少?你多少人坐?是坐什麼車?7坐?5坐?van?是否需要下車過關?太多問題,不好意思!

大宅

回覆:patajojo 的帖子

怎樣聯絡他goo?whatsapp?冇email?打長途?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

patajojo 發表於 13-4-15 10:52
新山紅的華人司機一定係呢間, 我有日去食海鮮來回都係坐佢, d司機幾好, 全部識廣東話. 司機同我講佢地唔會入legoland, legoland係藍的地頭, 包車可能得, 果日我無包車迫住坐藍的全程跟meter去ksl, RM51.

明天會更好~~

大宅

回覆 joeycj 的帖子

一程動物園回酒店, 遲少少,但一架好殘的VAN仔, 個司機好串
另一程LEGOLAND回酒店, 上咗車,去到關口話要轉車, 等咗九個字, 轉司機, 一個七人車似PICNIC咁, 喂你換更唔關我事呀,等咁耐
晏過關又要等好耐, 用咗二個鐘多先返到去SG
TRAVEL D.應該都係接生意,交比其他公司做

大宅

Hi all

I am also going to SIN + Legoland + Bintan on July.
Since my flight will be arrived at evening on day 1 at Saturday. And I will directly go to Legoland on that night. Next day will go to Legoland. But this is Sunday,

does anyone know if buying ticket in Sunday at Legoland directly will be very crowed ?
Or should I order the admission ticket at Delight Travel in advance in order to avoid time consuming ?

Thanks
url=http://www.youngnutrition.net][/url

伯爵府

WinkyLee 發表於 13-4-13 22:54
travel delight我都有找佢地買uss andsong of the sea tickets, 直接交收,佢重送我2張uss meal coupon, ( ...

請問如何直接交收?? 搵佢哋買 ticket 會平 d 嗎?? thanks.

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+WinkyLee+於+13-04-13+發表忘

原帖由 cathy29 於 13-04-14 發表
點聯絡佢?打電話過去直接傾定有whatsapp?
thx
我估都要打电话,佢話过早幾小时找他也可

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+WinkyLee+於+13-04-13+發表忘

原帖由 patajojo 於 13-04-15 發表
感觉佢爸爸(华人的士司机)幾老实,我一心返港同大家分享,我都同个司机講,之后应该会好多人找他包車。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

WinkyLee 發表於 13-4-15 16:15
感觉佢爸爸(华人的士司机)幾老实,我一心返港同大家分享,我都同个司机講,之后应该会好多人找他包 ...

你去完番黎, 好唔好玩呀 ??

大宅

原帖由 patajojo 於 13-04-15 發表
你在HK打電話給他?

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:WinkyLee+發表於+13-4-13+22:54+trav

原帖由 kyk 於 13-04-15 發表
請問如何直接交收?? 搵佢哋買 ticket 會平 d 嗎?? thanks.
係丫,買各類門票都有平。你email問,佢会send 个file俾你,内有哂門票價錢。

约拎飛都好弾性,个日我到左酒店call朱生(travel delight)本想约佢第二朝拎,点知佢话在附近,咁咪过左15分钟係大堂取,佢重送了2張uss meal coupon,各值s$5.本来佢俾馬來西亜街meal coupon, 但知我wed去(closed),才改俾uss coupon. 佢都幾好人重教我坐巴士去flyer.

首頁
12345...52

尾頁

跳至