興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題,這些data 咭有限速嗎? 費用是多少?謝謝

男爵府

回覆:香港有冇啲只係用黎上網既data 咭

thank you

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

有儲值SIM 卡, 一般都可以打埋電話

我用緊一張smartone 的, $120 左右 (其實係d 人出iphone 連儲值sim卡出, 而家賣張卡出來), 一個月內無限data (當然有過左5G Data 時就限速的條款), 最重要係行4G 網絡

另外, 123 都有

鴨療街都好多呢D 卡賣

男爵府

引用:有儲值SIM+卡,+一般都可以打埋電話我用緊一

原帖由 chloepapa 於 13-04-23 發表

我用緊一張smartone 的, $120 左右 (其實係d 人出iphone 連儲值sim卡出 ...
thank you very much

男爵府

引用:有儲值SIM+卡,+一般都可以打埋電話我用緊一

原帖由 chloepapa 於 13-04-23 發表

我用緊一張smartone 的, $120 左右 (其實係d 人出iphone 連儲值sim卡出 ...
thank you very much

男爵府

回覆:香港有冇啲只係用黎上網既data 咭

行一轉深水埔學唔少野

珍珠宮

chloepapa 發表於 13-4-23 23:31

即係要睇VIDEO 時換個張卡?

版主

Macusmama 發表於 13-5-13 17:15
即係要睇VIDEO 時換個張卡?
張卡係裝在電話, 平板用都得, 可以打電話同上網, 唔使換卡

珍珠宮

chloepapa 發表於 13-5-13 17:55
張卡係裝在電話, 平板用都得, 可以打電話同上網, 唔使換卡
我都見到YAHOO拍賣有得SELL...有啲好似係一個月有啲係三個月,咁咪一個月同三個月用唔同電話NUMBER囉??

版主

Macusmama 發表於 13-5-14 17:13
我都見到YAHOO拍賣有得SELL...有啲好似係一個月有啲係三個月,咁咪一個月同三個月用唔同電話NUMBER囉??:ques ...
一張卡係一個電話號碼, 分別在於有些是3個月, 有些是一個月內有效。
到期之後, 你可以去增值再用, 不過一般都唔會增值, 因為唔夠買過張新卡抵 !

首頁

尾頁

跳至