美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

點隻essense 去到雀斑呀!!!

呢排可能0的賀爾蒙影響, 0的雀斑出得好利害, 我呢半年用開La Mer, 但係都唔係好work.

請問大家有無邊隻信得過0既牌子介紹呢?

違規簽名-超版代刪

別墅

Re: 點隻essense 去到雀斑呀!!!

可以refer你試吓 Artistry 嘅 美白精華 & 重點淡斑精華.
斑出咗係冇得去, 只可以淡.

別墅

Highly recommand OBAGI, 75% of my freckles were faded within 4 months and I am still using it.

I am not selling this product. You will need to order from the website.

www.obagi-me.com

[quote]
hihicathk 寫道:
呢排可能0的賀爾蒙影響, 0的雀斑出得好利害, 我呢半年用開La Mer, 但係都唔係好work.

複式洋房

去雀斑唔易,但想淡化可用Yves Rocher 葉露芝隻淡斑精華素,約$150值得一試

大宅

我用緊一隻吾出名既去斑霜,成份係天然草本中藥,made in Hong Kong.用o左幾日,o的斑真係淡o左一些.不過等我再用耐o的睇吓效果如何先再share啦.

珍珠宮

Colby,

Can you please advise the product name?

Thanks!

別墅

I had freckles since I was 10 years old & I have tried many many products which does not work at all. This is only product work on my face & the product was referred by one of BK mom.

The product name is OBAGI

You will need to use Clear, Blender & Retin A.

Click the website below:

www.obagi-me.com/

洋房

如果係賀爾蒙影響,應由內開始調理,我有個女性朋友佢之前d賀爾蒙斑好厲害,粒粒又大又深色,自從睇咗中醫,食咗約三個月藥後,d斑現在冇乜,佢仲話夜晚去洗手間都要照吓鏡望吓自己塊面好鬼開心.耐冇見d朋友見到佢都話覺得佢唔同咗,但又唔知有乜唔同,講講吓先發現原來d斑唔見咗又白淨咗.試試中醫,佢睇嗰個喺鰂漁涌.

hihicathk 寫道:

Barbie媽媽

大宅

我親眼見過同事用 covermark 神仙水去黃去班,約HK$450.00,一定要有恆心用 :lol:

洋房

Barbie媽媽

我都有賀爾蒙斑,有興趣中醫調理,可否提供個中醫的地址和詳情,唔該哂!

男爵府

Barbie媽媽,

這個中醫除了醫斑得之外, 調 理身體得唔得呀? 可唔可以pm我詳細資料呀, 唔該哂!

民房

hi, Barbie 媽媽:

我都想要中醫的資料, 因為還是怕用光學儀器 :)

請PM給我, 多謝了 !

洋房

最初是我另一位朋友睇這個中醫的,佢係調理身體,睇過覺得好,所以介紹比我這位有賀爾蒙斑嘅朋友(因為知道賀爾蒙斑是身體內裏嘅問題),佢開頭對中醫好抗拒,但最終冇辦法(因她之前又試過做d又貴又唔得嘅facial,美白cream,美白食品,連彩光,激光去斑乜都試齊),所以一試,點知就最見效,我哋一班人識咗佢十幾年都未見過佢冇斑嗰樣,現在人人都話佢唔同咗.我都要問吓佢先知個地址,只知近鰂魚涌康山附近,等我問咗佢再PM比你哋啦!

Barbie媽媽

複式洋房

Barbie媽媽, can you please also pm me the details of the 中醫. Many thanks.

民房

hi, Barbie 媽媽:

pls PM me also, thanks very much!!

洋房

Barbie 媽媽

咁麻煩你問吓你朋友,真多謝幫忙!

[email protected]

洋房

yoyo0229, tautaub, keipigpig, honeypakki, mumofTwo

Please check PM.

因個朋友去咗旅行,所以現在才問到佢.
Barbie媽媽

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

barbie媽媽

5該pm埋我, thanks so much

大宅

Barbie媽媽
Please pm the information to me. Many thanks.

Barbie媽媽 寫道:
最初是我另一位朋友睇這個中醫的,佢係調理身體,睇過覺得好,所以介紹比我這位有賀爾蒙斑嘅朋友(因為知道賀爾蒙斑是身體內裏嘅問題),佢開頭對中醫好抗拒,但最終冇辦法(因她之前又試過做d又貴又唔得嘅facial,美白cream,美白食品,連彩光,激光去斑乜都試齊),所以一試,點知就最見效,我哋一班人識咗佢十幾年都未見過佢冇斑嗰樣,現在人人都話佢唔同咗.我都要問吓佢先知個地址,只知近鰂魚涌康山附近,等我問咗佢再PM比你哋啦!

大宅

Hi Barbie媽媽

many thanks

HeiMaggie

首頁

尾頁

跳至