婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我同阿媽關係都麻麻,之前佢反對我同而家老

原帖由 shirleyying 於 13-06-11 發表
我同阿媽關係都麻麻,之前佢反對我同而家老公一齊,有一晚我俾幾個黑人跟蹤,我打返屋企叫佢叫細佬落黎接一 ...
自己個女嫁都唔出現?

子爵府

回覆 ho.Isabelle 的帖子

係呀,阿爸阿媽都冇黎。果時我6299請咗200幾人架 (不過我全部唔識),咁要上台講嘢果時我62又好照顧我感受,話雖然女方家長冇在場,但都多謝佢地將我培育出來,嫁咗比佢個仔。

有時我覺得我6299對我好過我父母對我架

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

關係不嬲都唔好!對我一蚊都計到盡,心淡!

男爵府

又愛又恨,好難講
對錢好緊張,但又好關心好鍚我
成日彈我C6 搵唔到錢,什至想我離婚再嫁有錢人
不過真係好鍚我

男爵府

回覆 shirleyying 的帖子

我囝黎緊百日宴我呀爸,呀媽,細妹都唔會出席…一向同屋企人感情唔好嫁啦…呀媽由細妹出世個日開始就勁勁勁偏心細妹,呀爸係屋企個角色就係負責捐出精x,每個月比幾千蚊家用就以為好把閉個隻…從來冇關心過屋企人…呀媽對我睇錢大過天…總之就好憎佢地啦!咁多年黎,我9不9make a dream見到佢地,唔係喊醒就係嘈交激動得滯自己醒左…

大宅

引用:關係不嬲都唔好!對我一蚊都計到盡,心淡!

原帖由 carrieylaa 於 13-06-11 發表
關係不嬲都唔好!對我一蚊都計到盡,心淡!
講來講去都係錢

大宅

引用:回覆+shirleyying+的帖子我囝黎緊百日宴我

原帖由 ccw1830 於 13-06-11 發表
回覆 shirleyying 的帖子

我囝黎緊百日宴我呀爸,呀媽,細妹都唔會出席…一向同屋企人感情唔好嫁啦…呀媽 ...
阿妹都係甘?

男爵府

回覆 ho.Isabelle 的帖子

我細妹得17years,仲讀緊書…

別墅

回覆:Heideiland 的帖子

我媽好賤格個種人. 我細佬都係。。

我爸成日都話當佢地有病。。。

首頁

尾頁

跳至