自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:現 x 美容

聽講要你不停買新嘢咪book到囉

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:up+date+news終於+book+到下周+TST+body+(+

原帖由 mimi005 於 13-04-17 發表
up date news
終於 book 到下周 TST body ( 2 part )
恭喜你

水晶宮

回覆 milky_red 的帖子

YES, I THINK SO

水晶宮

回覆 chickenwing2006 的帖子

thanks

就算用吾哂
都可以將捐失降到最少

大宅

到我book吾到la.
下個禮拜任何時段都無!

子爵府

牛年勳章

我都幫襯過,買30次facial, 由第十幾次開始次次sale我+$300做第二d facial, 次次都話優惠價最後一日~

諗住做facial時間係想relex下,點知次次 目訓 低就狂俾人salemouth:

後期打去book都話無位,上網book真係易book好多ga!

用完我無再join lu, 去係變左受罪唔係enjoy

大宅

各位有無試過網上成功book完,佢療程當日早上打比你話: 有師傅請假,做吾到!!
新招對付d客
真係衰到呢!

複式洋房

如果你唔識人响入面做真係永世都book唔到。仲有個半鐘嘅body, 就有超過3位以上入黎推銷叫你join plan. 本來曾book TKO好耐都book唔到,book到果次仲係揾個新移民幫我做,叫佢幫我鬆吓個肩位,無力不特只,仲話我太緊鬆唔到到,簡直火都黎。🔥🔥🔥🔥走時仲comment佢差,經理問我點解還叫我改番個comment, 因為如果我咁寫唔影響佢,仲可能無咗工資之類,我梗係死都唔會改,比個教訓佢都好呀。

自完晒所有course都無join....

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我冇用佢地好耐啦!!對佢十分失望!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我有個朋友以前喺嗰度做, 做左兩年就冇做, 錢係搵倒架,但真係過唔倒自己.. 所以唔做

大宅

水晶宮

回覆:AC2002 的帖子

Gum 衰,正黑店

首頁

尾頁

跳至