親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:我結果BOOK咗HARD+ROCK,+兩大兩小(7&11),

原帖由 小奇媽媽 於 13-04-18 發表
我結果BOOK咗HARD ROCK, 兩大兩小(7&11),因為驚兩隻馬騮爭玩高架床,又聽講HARD ROCK沙灘好啲,但而家又好 ...
Hard Rock & Festive是聯盟,住Festive可以去Hard Rock的泳池玩。

大宅

引用:我結果BOOK咗HARD+ROCK,+兩大兩小(7&11),

原帖由 小奇媽媽 於 13-04-18 發表
我結果BOOK咗HARD ROCK, 兩大兩小(7&11),因為驚兩隻馬騮爭玩高架床,又聽講HARD ROCK沙灘好啲,但而家又好 ...
今日agent覆我4 - 12歲小童早餐HK$125/day

男爵府

dawnhu 發表於 13-4-18 13:18
呢個問題我都有,亦問過酒店,其實Festive 實際上係無得加床,而間Family Room 無錯係有四個床位,但係如 ...

我就係怕佢地會咁...但看完樓下010回覆同之前爬文,應該都唔怕,最多到時加多個早餐~

男爵府

010 發表於 13-4-18 14:19
我地岩岩Easter先去完, 分別住HARD ROCK/ Festive/ equarius 3間
3間都唔會理你幾多人入住, 我地每個家庭都 ...

Thanks~

水晶宮

回覆:MariaTsui 的帖子

旅行社話小朋友早歺HK$120

水晶宮

回覆:AhiruNoPekk 的帖子

已有2晚festive, 請問有人住過sentosa 入面的siloso hotel嗎? 好唔好?有人試過2大2小住嗎?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:Fanfun+發表於+13-4-18+12:09+我是經

原帖由 dawnhu 於 13-04-18 發表
我舊年3大1小住一間房都無問題呀。 無額外收錢。 Festive 的Family Deliuxe 寫明可住3大1小 或2大2小

男爵府

janicebubbleb 發表於 13-4-19 00:17
我舊年3大1小住一間房都無問題呀。 無額外收錢。 Festive 的Family Deliuxe 寫明可住3大1小 或2大2小

...

咁就太好了~

大宅

回覆:聖淘沙酒店

請問有沒有jm住過festival Hotel的twin room? 2大2小夠住嗎?

侯爵府

MariaTsui 發表於 13-4-18 21:35
Hard Rock & Festive是聯盟,住Festive可以去Hard Rock的泳池玩。

請問呢二間近 MTR 嗎 ?

水晶宮

himhim0502 發表於 13-4-19 12:33

我還沒有詳細研究,只是AGENT講我知

大宅

用中銀用卡在全港旅行社簽單一簽帳滿$5000(至5月2日, 但細則好似係要係呢日之前入咗statement, 請自己看清楚), 可享回贈及抽奬,詳情請看

http://www.boci.com.hk/chi/spec/prom6265/Travel_LuckyDraw(Mar2013)_Travel_LuckyDraw_TnC_Chi.pdf

大宅

畀面勳章

himhim0502 發表於 13-4-19 12:33
Sentosa 入面無MRT,坐番Express 出VIVO 就係MRT HarbourFront 站。 Festive 行去Express 站好近JA,有大有細行10分鐘內一定行到。

複式洋房

回覆:聖淘沙酒店

各位,我打算六月中去Singapore玩5天,2大1小,阿仔兩歲。暫時hold咗星航$1200齊機票,要book hotel only, 因未去過。睇完你地分享好似my case係分開機票,酒店底過買package, 對否?另外,想去legoland有乜交通推介,諗住兩晚市區,兩晚聖淘沙,係咪酒店有免費機場車呀!點安排好d呢?

大宅

回覆 janicebubbleb 的帖子

但係HARD ROCK旅行社話淨係可以住三個的

大宅

畀面勳章

引用:回覆+janicebubbleb+的帖子但係HARD+ROCK旅

原帖由 小奇媽媽 於 13-04-19 發表
回覆 janicebubbleb 的帖子

但係HARD ROCK旅行社話淨係可以住三個的
Hard Rock 我唔知wor,Festive上網睇EGL 新航張價目表寫明可住4人ga. 我舊年都住過無問題。

男爵府

引用:我地岩岩HARD+ROCK/+Festive/+equarius+3間

原帖由 010 於 13-04-18 發表

我地岩岩Easter先去完, 分別住HARD ROCK/ Festive/ equarius 3間 ...
請問equariuas 好住嗎?早餐如何?

別墅

回覆:小奇媽媽 的帖子

我住 hard rock, check in reception 都唔理,我 package 兩人,照話俾佢知 3大 1小,佢都無理我,no extra charge. 仲比4張 free monorail tickets 我添.

[url=http://tickers.families.com][/url

水晶宮

janicebubbleb 發表於 13-4-20 00:40
Hard Rock 我唔知wor,Festive上網睇EGL 新航張價目表寫明可住4人ga. 我舊年都住過無問題。

...
係呀, 在egl book咗, 2A+2C, 住FESTIVE 2 晚, 7月中$15XXX, 剛confirm.

大宅

AhiruNoPekk 發表於 13-4-20 09:13
係呀, 在egl book咗, 2A+2C, 住FESTIVE 2 晚, 7月中$15XXX, 剛confirm.

我昨日都喺EGL BOOK咗, 2大2小, FESTIVE 4 晚, $17XXX. 已CONFIRM.

諗諗下又想2晚FESTIVE, 2晚HARD ROCK.

首頁

尾頁

跳至