跳至

首頁

尾頁

男爵府

☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 18]

到期開新盤啦

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 18]

到!不過我走啦!

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 18]

報到!

小小豆b既半歲生日蛋糕

我六個月大喇!

同哥哥一齊玩姨婆送既禮物

niklaus,
email checked!

大宅

NIK>> 我來應下你

多謝你介紹maxim'x 個offer, 我啱啱考慮緊點安排mm的生日會

男爵府

xxl
好耐冇"碰面" 我叫緊美心幫我check個套餐還掂送貨, 可唔可以送埋個cake比我 :mrgreen:

我要去覺覺豬la

大宅

nik>> goodnight

momotat>> 話咁快小小豆b就半歲 佢兩兄弟好融洽wor

男爵府

好媽媽勳章

大宅

周公子急call 要886

男爵府

好媽媽勳章

祝焮焮同肥豆生日快樂,身體健康

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

niklaus903 寫道:
頭先放工去美心訂蛋糕, 而家做緊8折, 仲要附加既monkey figure同"2" candle都有8折, 仲要可以用餅咭找數 (以往如果用餅咭要用原價計 ); 仲要比我發現佢地而家有個繽紛歡聚套餐, 7-8人份量, HK$488, 包送貨
- 薯茸茄汁腸仔焗螺絲粉 (4 lbs)
- 趣緻手指三文治 (牛油果蟹柳絲, 吞拿魚沙律各8件)
- 鮮什果併萍果薯仔沙律 (5 lbs)
- 他他汁迷你熱狗 (8件)
- 滋味酥餅 (咖喱牛肉酥, 义燒酥各4件)
- 甜心酥餅 (萍果酥, 蜜桃酥各4件)
- 迷你蛋糕 (楊枝甘露, 意大利咖啡芝士各4件)
- 幻彩雙色啫喱杯 (芒果黑加侖子, 青檸芒果各4杯)

niklaus903,
咁筍?多謝報料!
請問優惠做到幾時?
9月尾攞蛋糕得唔得?

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Good morning!

公爵府

早晨呀,

nik,

thank you呀
我星期六都幫大舊B開生日會呀

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

Momotat,
TIm got the same cake when celebrating with my family members. He likes Thomas stuff very much

大宅

Good morning!

Flora,
小豆b is crazy for Thomas stuff also! Last night when we took out the cake, he said,'Wah! Thomas 好靚呀!'講得好有感情架! :mrgreen:
Timothy琴日返學點呀, 仲有無喊呀?

SumSumBB,
我下星期都打算訂Thomas蛋糕俾小豆b返學校開生日會, 我會早一日拿, 之後俾校車姐姐就得喇! 老師仲叫我放部相機入小豆b書包, 佢地會幫小豆b影相tim!

珍珠宮

Momotat 寫道:
小豆b就勁食熱浪薯片!

l_law & boma
係呀,我娘家夫家係 kwun tong,so 我地真係成日去 tko 食飯,通常係 l_law o個頭,以前成日去佢樓下d 酒樓 (唔駛等位),依家多去客家xx 食,仲有寶康公園我地都好鍾意去玩 :mrgreen: :mrgreen:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

早晨呀!
原來搬左屋...

首頁

尾頁

跳至