自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

starbucks earth day, 今日送咩咖啡呀 ?
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

飲左會瞓唔著哇

複式洋房

lunch先去..

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 13-4-24 09:56
飲左會瞓唔著哇
而家日頭喎

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[img][/img][img align=left

男爵府

回覆 pomanlife 的帖子

有 我拿了 好大杯

shirleyauhc    發表於 13-4-24 21:30
wcpcelia    發表於 13-4-24 15:09

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

係咩??

公爵府

回覆:有無人已經飲咗免費咖啡

How to get?

公爵府

畀面勳章

間間都有得送啊?

水晶宮

Hellokittyda 發表於 13-4-24 09:57
可唔可以放張相上來呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:starbucks+earth+day,+今日送咩咖啡呀+?

原帖由 09729loklok 於 13-04-24 發表
starbucks earth day, 今日送咩咖啡呀 ?
真係有得送架送全日?

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

ivycowcow 發表於 13-4-24 09:57
How to get?

終於到了星巴克Earth Day環保活動的日子!

今天,只要你攜帶可循環再用的隨行杯或咖啡杯到任何香港星巴克分
店或4間澳門星巴克分店*,即可免費獲享中杯裝(12安士)本日
推介咖啡一杯。邀請你一同參與,減少紙杯用量,為保護環境出一分
力!數量有限,派完即止。如有任何疑問,請向分店夥伴查詢。

*香港星巴克分店不包括機鐵香港站及港鐵中環站之分店
4間澳門星巴克分店包括議事亭、友邦廣場、大三巴及氹仔木鐸街之
分店

It’s the Earth Day activity today!

By bringing your own and reusable tumbler or coffee mug to any Hong Kong Starbucks store and 4 Macau Starbucks stores* today, you can enjoy a free tall size (12oz) Coffee of the Day. Come join hands with us and help save the environment where we live in! Available while stock lasts. Please contact store partners for enquiries.

*Exclude HK Station and Central MTR Station Starbucks;
4 Starbucks Macau stores include stores in Senado, AIA Tower, St. Paul Ruin & Rua Dos Clerigos of Tai Pa

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 13-4-24 09:58
真係有得送架送全日?
係呀

舊年都有呢個活動

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

一陣去攞杯先
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會叫人去

別墅

睇圖

別墅

仲有一張

瑪瑙宮

引用:回覆+pomanlife+的帖子+有+我拿了+好大杯

原帖由 Hellokittyda 於 13-04-24 發表
有無凍的

珍珠宮

畀面勳章

已飲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Teresa 發表於 13-4-24 10:30
已飲

咁快!!!!!!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至