自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

如果係港人,應該係就已長大的港童,屋企有工人,從小到大十指不沾陽春水,
整汚糟點會同你執丫!

如果係强國人,無需解釋啦!
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

子爵府

回覆:成年人唔識用廁所,真可悲!!

好恐怖的女廁,其實男廁都一樣,不過無血案比較含蓄D,試過工程部同我匯報男廁塞既原因係屎坑拆出來可以找到筷子,叉同埋𡙡,我唔明囉

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

膠完你地既reply真係好好笑,... btw , 點解有以上情怳 無人講既... 豬定要通知hr 個邊, 開個會,管下呢班野人... 出下warning 先得.... 唔係次次都係咁 真係唔多掂

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

咁可怕!

珍珠宮

尼古丁 發表於 13-4-24 14:51
回覆 shutupmate415 的帖子

呢d 係個人修養, 我公司以前有條女25/26歲, 將tissue塞係星盆再加d 食物殘渣
你果時唔當面問佢點解要咁做?

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:甲級OFFICE,血染的風采同掉抹手紙落廁所塞

原帖由 shutupmate415 於 13-04-24 發表
甲級OFFICE,血染的風采同掉抹手紙落廁所塞廁所日日上演。洗茶壺啲茶葉唔識掉落廁所,又塞埋個洗手盤。:not ...
完全想像到〜

simple is the best~

禁止訪問

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wonderlulu 發表於 13-4-24 18:35
好明白你心情。
通常呢啲人, 係最"講究個人衛生"的。 因為嫌公眾廁所唔乾淨, 姿姿整整搞到污糟又 ...

唔怪得佢話唔坐屋企以外的啦。。。。。原來唔識坐,會攪到咁DIRTY。。。。
真係好簡單,你攪度屋企個廁所咁你呀媽唔剷爆你吖?!
點解要咁,仲要反過來投訴個呀姐,我堅信報應架

笑下又一日。放鬆下啦大家!

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

首頁

尾頁

跳至