自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

離婚, 唔緊要, 大家唔夾就分啦, 但佢係人地老豆,
唔係好老公, 都試下做好老豆, 可怕佢兩樣都唔係,
男人來講, 真係好無責任感...
點解要甘厚此薄彼呢!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:佢唔洗旨意返嚟香港拍劇,個形象咁

原帖由 florapang0426 於 13-04-24 發表
佢唔洗旨意返嚟香港拍劇,個形象咁
100% agree

子爵府

有個幸福家庭。

伯爵府

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我覺得佢好衰!難道當年佢前妻爲佢生仔就唔

原帖由 mspigpig 於 13-04-24 發表
我覺得佢好衰!難道當年佢前妻爲佢生仔就唔辛苦咩?果番說話一定好hurt前妻!

...
呢段只見新人笑,哪管舊人哭

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

YolandaTam 發表於 13-4-24 21:01
又一單, LOVE=MONEY

佢好似同前任老婆離婚...比晒身家前任老婆..
娶呢位第二任~太太..聽講好似女方比錢擺酒~
上網看..話佢老婆北京有豪宅..有私人飛機呀~~:;pppp:
唔係點解話辛苦個老婆者...:;pppp:難為佢個仔..唉...

大宅

回覆:係講呢翻說話之前,佢有冇諗過前妻感受!

似係件b6妖怪示僅威囉!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

只見新人笑不見舊人哭!!

大宅

當初你都好愛你前妻、宜家呢?扮哂野。:;pppp::;pppp:

公爵府

哦…如果係咁有情有義,就唔會咁講野啦下嘛

寶石宮

男爵府

我覺得呢句先係最人渣

羅嘉良亦留言說:「這是我見過的最美的孕婦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

lily233242 發表於 13-4-24 20:50
佢地刪埋門恩愛就好啦!唔該唔好公開,好噁心

咪就係囉, 無人想知佢地點恩愛 :;pppp:

男爵府

回覆:catcat2056 的帖子

Love = Money

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

ge XO
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

半百仲扮情聖

大宅

畀面勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想嘔...
扮咩野吖,個女人肯定會想生多個仔,我話既

大宅

Korira 發表於 13-4-24 21:04
似係件b6妖怪示僅威囉!
有同感!
一個肉麻骨痺、一個炫耀

大宅

引用:贈佢4字真言,不知所謂 +

原帖由 Kathy830 於 13-04-24 發表
贈佢4字真言,不知所謂
x 100,000

我地兩個都幾Friend架, 得閒上來我地個 Blog到坐下 : http://www.hkheadline.com/blog/reply_blog.asp?f=ZOQNIYLCWP69260&id=59842

首頁
12345...8

尾頁

跳至