夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯⋯但我又有D唔認同,想大家比D意見:女性朋友(已婚有一個囡),識左個男人(已婚)兩個近大半年成日whatsapp 間唔中都有傾電話,但就冇單獨出過街 只有一兩次個男人車過我朋友返屋企(大家住得幾近),我朋友其實覺得大家whatsapp 中有D曖昧有D戀愛感覺,但又話個男人對佢忽冷忽熱時有唔開心又諗個男人係咪玩佢,又問我個男人同老婆去旅行都會買手信比佢係咪鍾意左佢?我就提佢你自己有家庭唔好再咁落去會玩出火,但佢又好理直氣壯話自己同個男人都冇發生過任何野(手都未拖過)根本唔算出軌⋯大家覺得我朋友有錯嗎?定係個男人只係當佢普通朋友同佢吹下水係我朋友諗得太多呢?佢地算唔算有曖昧??

複式洋房

引用:咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止

原帖由 FION_CHI 於 13-04-24 發表
咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己 ...
其實我覺得我朋友自己都迷失左,佢同老公都有D好難解決既問題(人地家事唔講啦),不過佢好顧家及錫個囡既,所以佢又唔係唔珍惜家庭,只係突然間有個男人係佢平淡既生活出現所以迷失左囉⋯

複式洋房

引用:唉.......物同我老婆的case咁似!!!

原帖由 wbcwd 於 13-04-25 發表
唉.......物同我老婆的case咁似!!!
你老婆的case係點?可分享下你既感受嗎??

首頁

尾頁

跳至