夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯⋯但我又有D唔認同,想大家比D意見:女性朋友(已婚有一個囡),識左個男人(已婚)兩個近大半年成日whatsapp 間唔中都有傾電話,但就冇單獨出過街 只有一兩次個男人車過我朋友返屋企(大家住得幾近),我朋友其實覺得大家whatsapp 中有D曖昧有D戀愛感覺,但又話個男人對佢忽冷忽熱時有唔開心又諗個男人係咪玩佢,又問我個男人同老婆去旅行都會買手信比佢係咪鍾意左佢?我就提佢你自己有家庭唔好再咁落去會玩出火,但佢又好理直氣壯話自己同個男人都冇發生過任何野(手都未拖過)根本唔算出軌⋯大家覺得我朋友有錯嗎?定係個男人只係當佢普通朋友同佢吹下水係我朋友諗得太多呢?佢地算唔算有曖昧??

禁止訪問

大宅

回覆:Whatsapp 曖昧⋯是出軌嗎?有錯嗎?

咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己未嫁咩?九唔搭8!好討厭這種人,明明已經做緊錯事仲理直氣壯,上埋床至叫過份呀?

esmehouse    發表於 13-5-3 16:13
愛麗斯@hk  agree  發表於 13-4-25 17:20
ccn008    發表於 13-4-25 17:12

複式洋房

引用:咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止

原帖由 FION_CHI 於 13-04-24 發表
咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己 ...
其實我覺得我朋友自己都迷失左,佢同老公都有D好難解決既問題(人地家事唔講啦),不過佢好顧家及錫個囡既,所以佢又唔係唔珍惜家庭,只係突然間有個男人係佢平淡既生活出現所以迷失左囉⋯

大宅

你朋友要從肉體角度出發我都入吾到佢罪 ,
畢竟有d人覺得冇發生性關係就冇出軌 ,
但我覺得愛係精神上既 ( 愛亦根本從精神而生 ),
精神上出軌就係出軌 , 冇得賴 ~

lovely_nurse  無錯~  發表於 13-5-3 16:17

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

咁明顯,都叫無出軌?精神出軌唔算?好快唔止精神,你朋友太幸福?所以唔識珍惜家庭?都已經係呀媽啦!仲當自己 ...
X 2,佢諗嘢模式好似啲有外遇嘅男人

大宅

同意!
你叫佢回想番同以前D男朋友臨拍拖前果段時間,咪就係咁樣囉! 成曰估估下"佢係唔係對我有意思? 佢係唔係玩我?" 然後大家都睇住對方幾時作主動。只要其中一方肯有所行動, 9成9出軌!

複式洋房

佢唔係無出軌,係未出軌。我覺得只要個男人肯出聲,你朋友實出硬軌。
如果佢真係無意思,人地搵唔搵佢,買唔買野比佢,佢都無咁好心機去慢慢研究啦。

公爵府

引用:佢唔係無出軌,係未出軌。我覺得只要個男人

原帖由 oOkitcatOo 於 13-04-25 發表
佢唔係無出軌,係未出軌。我覺得只要個男人肯出聲,你朋友實出硬軌。
如果佢真係無意思,人地搵唔搵佢,買 ...
係!全中。

大宅

回覆:Whatsapp 曖昧⋯是出軌嗎?有錯嗎?

應該咁講,大家有好感,如果雙方未婚,可能已拍拖囉!或者咁講,可能兩個都對婚姻有d悶,又回味拍拖感覺,所以不能自拔。不過你朋友要錯,你阻唔到,每個人要錯先可以學習。

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主你朋友過火了

子爵府

結左婚的人好多時都想仍然有戀愛嘅感覺,雖然結了婚,但如果有人追都很開心,自己還有吸引力嘛!這時就要看定力啦!好多男人就咁開始有外遇了,你朋友有何分別?叫她同佢老公掉轉角色,她仲覺得有無問題?如果她婚姻無問題,叫她何必要試練呢?偷偷麼麼唔係出軌叫甚麼?唔通佢還可介紹過男人比老公識?

侯爵府

引用:朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯

原帖由 ms.chan618 於 13-04-24 發表
朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯⋯但我又有D唔認同,想大家比D意見:女性朋友(已婚有一個囡),識 ...
佢就出事啦,未啫,明顯係等發生啫……家庭要好好保護,心野更加要㩒住自己,唔好呃自己啦,第時恨錯難返呀

複式洋房

唉.......物同我老婆的case咁似!!!

複式洋房

引用:唉.......物同我老婆的case咁似!!!

原帖由 wbcwd 於 13-04-25 發表
唉.......物同我老婆的case咁似!!!
你老婆的case係點?可分享下你既感受嗎??

公爵府

小心, 好易玩大左收唔番....

別墅

回覆:ms.chan618 的帖子

男人是不會嫌女人多的,仲要大家都有家庭玩得禁方便,其實我覺得一個人對自己點,如人飲水冷暖自知,只係自己接不接受個事實,我有男性朋友結左婚8年,不停出面有女,經驗豐富,他話女人最叻就是自己呃自己

伯爵府

回覆 ms.chan618 的帖子

叫你朋友個c6 做番同一樣行為, 等你朋友受下, 佢就會知道!
有D人真係針唔拮到肉唔知痛

男爵府

我都同意男/女性可以做朋友, 可以有好單純嘅友誼, 但好明顯你朋友好有心去出軌, 即使未有嘢發生, 但心靈上已對自己c6不忠

男爵府

熱血勳章 爸B勳章

你個朋友姣到出晒面.....我會以有呢D朋友為恥.....應該遠離....

你當個男的係你老公....你就會知你個朋友有幾衰格....同發姣...

首頁

尾頁

跳至