夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Whatsapp 曖昧⋯是出軌嗎?有錯嗎?

自己屋企有問題都唔好揾個有老婆既黎精神寄託丫,咁止已經出軌,某程度上仲破壞緊人地家庭

大宅

引用:自己屋企有問題都唔好揾個有老婆既黎精神寄

原帖由 kristyan 於 13-05-08 發表
自己屋企有問題都唔好揾個有老婆既黎精神寄託丫,咁止已經出軌,某程度上仲破壞緊人地家庭

...

大宅

引用:朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯

原帖由 ms.chan618 於 13-04-24 發表
朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯⋯但我又有D唔認同,想大家比D意見:女性朋友(已婚有一個囡),識 ...
自欺欺人

複式洋房

回覆:FION_CHI 的帖子

呢條女發姣發到出面,自己有老公仲搞人老公:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:

大宅

回覆:Whatsapp 曖昧⋯是出軌嗎?有錯嗎?

whatsapp 只係前戲!叫你朋友將心比己,當一個人心入面會掛住另一個街外人無論男方定女方已經係對自己段婚姻不忠誠!好好珍惜現有的就算有時不快樂也不可能用自己雙手破壞!後悔一生!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

ms.chan618 發表於 13-4-24 23:17
朋友個䅁,因為佢成日話自己冇出到軌、冇錯⋯但我又有D唔認同,想大家比D意見:女性朋友(已婚有一個囡),識 ...
好明顯係你個朋友本身心懷不軌先啦(得罪講心志尚未成熟),男方一定無所謂,打幾隻字有幾難,至怕你個朋友信以為真,千祈5好玩出火輸左個家!

複式洋房

精神出鬼,精神出鬼仲勁過火車出鬼
就要搬新家了,好開心

首頁

尾頁

跳至