自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上我屋企洗兩部, $600一部, 如加雪種要比多$300.

請問呢個價錢係咪算OK? 第一次搵人黎洗, 唔知呢個價錢合唔合理?

,

子爵府

回覆:洗分體冷氣機

差不多~

To be or not to be  that is the question~

伯爵府

回覆 oldyc 的帖子

係呀, 唔該哂.
,

大宅

LMCK 發表於 13-4-27 14:46
上我屋企洗兩部, $600一部, 如加雪種要比多$300.

請問呢個價錢係咪算OK? 第一次搵人黎洗, 唔知呢個價錢合 ...

我都想知下洗分體機要幾錢才算ok。

請問你$600洗兩部,是否指洗室內機+室外機這兩部機?還是指洗兩部室內機?

師傅要拆走部機洗的嗎?

Thanks

伯爵府

回覆 alexlee 的帖子

咦, 係wor, 你提醒左我. 我一心係諗住洗室內部機咋wor, 室外果個無諗住要洗的. 但我都去問下先.

我仔的房同客廳各有一部分體冷氣機. $600係洗一部, 兩部要$1200喇. 唔駛拆走部機去洗的.
,

伯爵府

alexlee 發表於 13-4-27 15:00
我都想知下洗分體機要幾錢才算ok。

請問你$600洗兩部,是否指洗室內機+室外機這兩部機?還是指洗兩部室內 ...

C fu 話室內同室外果部都要洗呀, 一套都係$600.
,

首頁

尾頁

跳至