跳至

首頁

尾頁

複式洋房

阿B宜家勁流口水,又成日放自己隻手及玩具咬 ,我估佢牙痕呀?你

男爵府

Re: 你

我楠仔同你個B一樣呀, 成日整到件衫濕晒

[quote]
LincolnMon 寫道:
阿B宜家勁流口水,又成日放自己隻手及玩具咬 ,我估佢牙痕呀?你

複式洋房

有無好牙膠介紹

[quote]
Sharon_1304 寫道:
我楠仔同你個B一樣呀, 成日整到件衫濕晒

[quote]

子爵府

exactly the same. 佢仲貪心到拎埋我隻手入口,睇落肥美d [quote]

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

my baby too... but my husband said it's too early for his teeths to grow....

大宅

我個anson 就好出奇 好早巳經牙痕la 2個幾月到la 不過佢係2邊大牙位痕喎 成日要咬手指 咁我一早巳經買左牙膠比佢 但係0-3m個d都唔gum佢咬 0-3m d牙膠係門牙架 之後我又要再買 6m+ 依家ok la 唔係佢成日咬唔到 就咬個奶咀呀 佢唔係食奶咀 係要黎咬架
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

畀面勳章

有呀,總之樣樣嘢都想放入口,手指、玩具、衫、紗巾、口水肩、我隻手、被仔.....全部都要擺入咀度 ,bb最近仲學識左伸脷,成日都伸條脷出來,好好笑

[quote]
阿B宜家勁流口水,又成日放自己隻手及玩具咬,我估佢牙痕呀?你

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

[quote]
sbobo 寫道:
有呀,總之樣樣嘢都想放入口,手指、玩具、衫、紗巾、口水肩、我隻手、被仔.....全部都要擺入咀度 ,bb最近仲學識左伸脷,成日都伸條脷出來,好好笑

[quote]

係呀, 我妹妹又係成日伸條脷出來, 係成條伸晒出黎wo, 會唔會係出牙呢?

禁止訪問

複式洋房

我阿B 最近學識左"pu pu pu"噴D口水出黎

pekklekc 寫道:
我BB好早巳經牙痕, 樣樣嘢都放入口 (including my mobile phone)! I checked his mouth, 唔係出牙喎! Doctor said it's 口腔期, BB use their mouth to 接觸新鮮東西! But make sure to keep BB's hands clean law!

我BB最近學識左"pu pu pu"噴D口水出黎!

別墅

我呀b都係呀, 唔係食手就咬牙膠, 有紗巾食紗巾, 有玩具就食玩具, 冇o野比佢咬就不停"pu"口水, 好好笑
[size=small]Cammy

男爵府

我個囡都係咁...係咪即代表""出牙仔""呀??
有無好既牙膠介紹呀??
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

首頁

尾頁

跳至