自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問最近邊到有小童膠枱櫈做梗特價呀???

如題

大宅

Re: 請問最近邊到有小童膠枱櫈做梗特價呀???

我都搵緊呀!暫時為止,你搵倒邊到最抵呀
藍鞋子 寫道:
如題

大宅

"依加"就有一啲四腳圓櫈 29.9 一張
枱就大圓枱 四方就唔覺
張枱都要成 200蚊
但係佢就有兩set 一枱連兩櫈
冇枱邊果set 就 270蚊
有果set 就唔記得個price
不過都好似差唔多

係玩具反x城 就唔多有得choose
枱櫈 係fix 果隻就要成 500 好似
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

複式洋房

cat168128 寫道:
"依加"就有一啲四腳圓櫈 29.9 一張
枱就大圓枱 四方就唔覺
張枱都要成 200蚊
但係佢就有兩set 一枱連兩櫈
冇枱邊果set 就 270蚊
有果set 就唔記得個price
不過都好似差唔多

係玩具反x城 就唔多有得choose
枱櫈 係fix 果隻就要成 500 好似

我都睇過"依家"個set, 張枱好似好大張, 擺左係屋企, 即刻冇地行 :tongue: :tongue:

大宅

吉之島都有, 我買左款平野膠台椅一套, 好似150左右, 唔肯定但一定係200樓下, 1台2椅, 係d小型傢私果度, 另外玩具部都有2款, 有d仲有櫃桶添, 大約2百零, 都係1台2椅.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jusco有2款,(一張膠枱連2張有得''i''既櫈)

~一款係膠枱下面可放少量東西
~另一款就唔可以 (我就買o左這套,因我覺得這套實凈d,大人坐落張櫈都無問題,連個sale都係o甘講)

複式洋房

請問係邊間jusco見到呀? 係咪有display出黎架? 因為我尋日經過黃埔個間都唔覺眼

首頁

尾頁

跳至