跳至

首頁

尾頁

大宅

06年6月6日媽媽請進

06年6月6日媽媽請進

別墅

Re: 06年6月6日媽媽請進

我的bb係2006-6-6出世的,你的bb都是?

子爵府

頂級美人 寫道:
06年6月6日媽媽請進

唔好意思, 我唔係, 不過想提你幼兒潛能班你可以後補, pls re-confirm你仲有冇興趣, thx

大宅

hi, 我亞女yoyo都黎報到呀......我記得啦hoho127個b係仔仔呀.

yoyo在37w2d搶住係呢個o甘易記既日子出世, 所以出來時好輕lor, 得2.365kg咋, o甘你地呢 ???

大宅

My bb is a boy....He weighed 3.2 kilo when he was born......hehehee

民房

我的女兒06年6月6日出生呀

大宅

嘩, 原來暫時都有2 boys&2 girls.

頂級美人我地都係住將軍澳wor, 你住邊架??

大宅

I live in 英明苑....what about u?

大宅

My bb son is very naughty....always kicks non-stop and cries (actually screaming).

別墅

我的bb係男仔呀!bb就快4個月了,你

大宅

Will anyone buy vcd for bb to watch? Why Disney World of English so expensive? It costs HK$46,000 for the whole set?!!! Should I save the money for bb's playgroup? I have no time to play with bb everyday even I have the disney set. Any comment?

大宅

喂, 我地個b4個月, 重要係中秋節添, 真係快樂啦.

你地個b識轉身末? 我個轉來轉去都未得, 淨係識打則身咋.

洋房

我bb大肥仔.........轉唔到,,,,,,,,,,,,,,
佢好想轉囉,個個身太重...........好好笑!

大宅

my bb 識打則身 only

男爵府

你會唔會join我地個一月party呀, 12月full左la.

男爵府

prutong, 你幅大頭相仲有整到, 使唔使幫你一把.

男爵府

prutong, 你一post張相就咁cute.

伯爵府

prutong,
張相好攪笑

別墅

我個b都係只識打則身和食手指,連食奶都食 :lol: :lol:

別墅

頂級美人& prutong:

Hi,我都係住係將軍澳-寶林,有機會大家帶埋bb出來玩呀.
Lilypie Expecting a baby Ticker

首頁

尾頁

跳至