跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 06年6月6日媽媽請進

好呀!!我地都住得好近wor, 我成日都係新都城"泡"家, 個白免燈籠, 你地同亞b影左相未呀???

elainelam6868 寫道:
頂級美人& prutong:

Hi,我都係住係將軍澳-寶林,有機會大家帶埋bb出來玩呀.

大宅

elainelam6868 & Prutong:

Cool!!~~ Let's meet!

大宅

My BB goes to Metro City everyday.....hehehee

別墅

因為我要返工,所以我只會在星期日"泡"新都城,仲要隔個星期日,因為一個月我要帶亞仔返婆婆度兩次,一係約定一個星期日大家出來見下呀.

Lilypie Expecting a baby Ticker

禁止發言

大宅

Elainelam and Prutong,

Please check PM.

頂級美人

大宅

我日頭返工, 晚上返學, BB唔跟我....我怎樣平衡心理?

別墅

頂級美人:

你係佢媽媽,佢一定會跟妳,每晚最少抽十分鐘抱住bb,同佢唱下歌仔,錫下佢,佢就知道妳錫佢.之前我個b都係唔跟我,之後有朋友咁教我.
Lilypie Expecting a baby Ticker

大宅

O甘你地想邊個星期日呀?? 講個日子來夾一夾睇下得唔得.

elainelam6868 寫道:

因為我要返工,所以我只會在星期日"泡"新都城,仲要隔個星期日,因為一個月我要帶亞仔返婆婆度兩次,一係約定一個星期日大家出來見下呀.

大宅

elainelam:

Let me try try....

大宅

Every Sunday afternoon will be okay~~~

大宅

every sunday morning is the best...

別墅

頂級美人 & Prutong:

咁不如 29/10早上十點鐘係新都城飲茶呀,你地得唔得?
係喎你地個b是不是係坑口健康院打針,如是,你地幾時返去打,我明日下午帶亞b返去打.

大宅

29/10應該無問題, 飲荼會唔會迫呢, 因為我地3個B, 如果個個都坐車仔的話.... 邊間酒樓好??

我個女在梁淑芳度打針, 但會在健康院做監察, 不過都幾求其, 14/10返左去, 重6.03KG咋, 望下紅色波波同埋睇下手仔會唔會伸手找玩具O甘.

我今日都要請假同亞女睇醫生, 我諗佢冷親... :cry:

大宅

Yea!! I agree.

My bb has injection in private clinic.

大宅

Let's remind each other on 27th October 2006.

Better use bleach water to sterilise home so as to avoid influenza.

別墅

咁有咩好提議

大宅

聽講今個星期六係易澤峄幼稚園開放日, 下午我會去參觀, 你地去唔去?

我諗一係寶林紫荊, 一係新都城美心.......如果唔係咁熱嘅話就去公園行下....等bb一斉玩下.....

我會脾bb坐bb車.....

大宅

仲有, 聽講再下一個星期六係厚德方王幼稚園的開放日, 我都會去睇睇, 參考一下都好, 你地去唔去?

大宅

MiMi仔, joelleyue, hoho127, susanpang, amandylee2002, 甲由仔:

你地有沒有興趣一斉飲茶? 交換下心得?

首頁

尾頁

跳至