跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 06年6月6日媽媽請進

頂級美人& elainelam, 我地可以明天見啦 , 你地會唔會推車仔???

別墅

會呀,明天見
Lilypie Expecting a baby Ticker

大宅

你地個B食糊仔未??? 食咩牌子, 我重係考慮緊..

男爵府

My Paco was also born on 060606 ah.

Great, many 060606 babies.

大宅

My BB recovered la......... hoho.....but still has sound when he breathes...........

He loves Nestle糊仔....he loves 糊仔 more than milk ar.

大宅

elaine & wendy 收到e-mail 未???

我個女都食糊仔啦, 都ok肯食, 不過我比1-2匙試下咋, 想買healthy times 但tko百佳成日無貨...所以食住nestle sample先.

別墅

prutong:

收到啦,多謝你呀,影到我個仔好得意
tko體育館係邊呀,是不是係泳池附近?
Lilypie Expecting a baby Ticker

別墅

我bb食糊仔了,食得好叻呀!你

大宅

見其他日子既BB都有約出來, 不如我地666BB都見下面lor, 唔知大家有無興趣呢??? 大家提出時間&地點啦.

禁止發言

禁止發言

大宅

暫時有3個媽咪回應我, 其實大家想咩時間&地點會方便呢, 我&頂級美人住TKO, kenzo就住荃灣.

joelleyu: 唔知你住邊區?? 如果你驚miss左個meeting, 你唔介意的話, 你可以pm phone no. 比我, 決定左聯絡你lor.

別墅

prutong:

我可唔可以帶埋我個060607的bb join埋你地個約會呀?

大宅

elaine

更係得啦, 不過都係初步計劃啫, 未confirm時間&地點, 諗住在度約, 人少d, 易handle d麻, 大家都係想傾下計, 交流下湊b心得. 你有無咩好地方提議呀???

我發覺060606既媽咪都幾勤力做野, 好少上來, 唔似得我呢個懶鬼, 明明公司好多野末做, 都要偷偷地上網"目及"野, 真係唔好比老闆知呀

elainelam6868 寫道:
prutong:

我可唔可以帶埋我個060607的bb join埋你地個約會呀?

別墅

prutong:

如果約番係將軍澳,就只能就到我地,而就唔到佢地,真係要好好度下!

我公司就好d,人小小得我同老細,間中有d運輸返來,所以我做掂d野,得閒就可以上網

大宅

HELLO EVERYBODY

Many of my colleaques have resigned........so I become very busy. Miss you all.

大宅

resigned??? o甘好景..... 你公司請唔請人呀???我想轉工wor.

別墅

大宅

BB在2個幾月介左啦...但每晚3-5點總要扭0下先得, 同佢換片或比d水佢飲, 就可以再瞓過.

男爵府

各位060606 BB 媽咪, 你地既bb出牙未呀?我家少爺仲未呢.

首頁

尾頁

跳至