心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

親愛的悅寧/欣樺妹妹,我真的很捨不得妳,希望妳一路好走,保佑妳媽媽早點康復,然後再把妳帶回來。。。妳永遠是大家心中最乖的寶寶啊!!我們懷念妳!!

侯爵府

BK Milk勳章

出嫁?

男爵府

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

我的眼淚......

http://leomax.pixnet.net/blog/post/30598834

黑夜已經來臨‧黎明還會遠嗎?

男爵府

回覆:悅寧妹妹今天終於要出嫁了

我好傷心,喊左好多晚,睇完又睇,好唔捨得佢,特別尋晚見到佢最新果張相,一直無法釋懷,唯有向呢到舒發下。。。。。希望上天對佢一家不要再殘忍,比個機會佢媽媽好番,再帶小妹妹回來

子爵府

我都好唔捨得佢,
真係好希望佢有一日會醒返.......

呢啲都係天意...

禁止訪問

大宅

我也哭了:cry::cry:

伯爵府

虎到金來勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

男爵府

引用:我都好唔捨得佢,真係好希望佢有一日會醒返.

原帖由 Vin 於 13-05-08 發表
我都好唔捨得佢,
真係好希望佢有一日會醒返.......
曾經有一刻自私地希望佢一直留下等待奇蹟出現,但天意如此。。。。。。希望奇蹟會發生在她媽媽身上,早日康復再把悅寧帶回人間吧。。。最令我感動的是,她爸爸對女兒深深的愛,深得令我也感受到傷痛,有父如此,希望寧寧在另一國度過得快樂

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

睇完好想

男爵府

回覆:stepchk 的帖子

每日我都會入去他爸爸的post,看看他們一家,已變成習慣。但每次眼淚總是不爭氣的流。。。悅寧跟她爸爸的愛,教懂我明白什麼叫活在當下,珍惜自己擁有的幸福!當自己常埋怨得不到什麼的時候,其實我們已比別人擁有得多。小妹妹只在人世短短六個月,所受的苦可能比別人一輩子的多,可恨到最後連一眼望望這世界的機會也沒辦法選擇,還有他爸爸要受那種喪女之痛,那。。。我們還要抱怨嗎?
可能我自己兩位小孩的歲數跟他們差不多,所以感觸甚深。。。。各位jm...珍惜擁有吧,要活得令自己跟家人無憾! 共勉之!

stepchk    發表於 13-5-9 13:33

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我都好唔開心, 好難過!

男爵府

係呀,真係好心痛,咁細個受咁多苦,我當初都以為佢會有日好返,唉,最後卻走左,真係好傷心

男爵府

回覆:SkyTracy 的帖子

小妹妹還有一張討人疼愛的天使臉,上天為何就不給她一個機會呢。。她一直就是乖乖的趟在床上,為何還要帶走她令她的爸爸那麼傷痛。。。。悅寧妹妹,妳就是我們每人心中的乖女兒,願妳在遠方每天都快樂!

大宅

我都好傷心, 好唔捨得佢. 希望上天對佢一家不要再殘忍,比個機會佢媽媽好番,再帶小妹妹回來.

大宅

引用:每日我都會入去他爸爸的post,看看他們一家

原帖由 yaub2010 於 13-05-09 發表
每日我都會入去他爸爸的post,看看他們一家,已變成習慣。但每次眼淚總是不爭氣的流。。。悅寧跟她爸 ...
我想save 呢个post on my Facebook,怎save?

男爵府

引用:Quote:原帖由+yaub2010+於+13-05-09+發表每

原帖由 woobb 於 13-05-10 發表
我想save 呢个post on my Facebook,怎save?
你在FB按like...之後每日他爸爸有update...都會在你FB show出來

大宅

次次睇新都喊到收唔到... 妹妹做左天使要開開心心呀!!

首頁

尾頁

跳至