親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

由星出發到 legoland , Kranji 搭車快 d or Jurong East 快 d 呢

大宅

引用:我即日來回,但車程都幾耐,帶住小朋友會辛

原帖由 喜洋洋 於 13-05-20 發表
我即日來回,但車程都幾耐,帶住小朋友會辛苦,如果你個鬆動d 就搭ew車or 的士

...
我都打算搭CW5再轉LG1去Legoland ,請問全程要多久?
還有,你說應該搭LM1,咁LG1是否取消了?

男爵府

畀面勳章

回覆:LANG060221 的帖子

我搭係 LM1...唔知有冇LG1

男爵府

畀面勳章

回覆:c9c9c9 的帖子

呢個唔知道,因我搭巴士去

男爵府

畀面勳章

回覆:LANG060221 的帖子

全程,至少兩個鐘,平日

男爵府

回覆 LANG060221 的帖子

原來LG1 1/5 開始改咗叫LM1

We're glad to announce that starting from tomorrow 1st May 2013, our LG1 bus will be known as LM1 and the service will be extended to Hello Kitty Town, Puteri Harbour Family Theme Park (FHFTP).

The new route will be JB Sentral – Larkin Sentral – Hello Kitty Town – Legoland – Gelang Patah.

Passengers travelling from Singapore via Causeway, can transit to LM1 at JB Sentral (there’s an escalator from JB CIQ to this bus terminal).

http://www.causewaylink.com.my/articles.php

大宅

我想由新加坡機場去新山-Hello kitty town? 機場附近是否有巴士搭?

tks!

大宅

回覆:求請教由新加坡怎樣去馬來西亞Legoland

想問下一張反斗城咭加coupon,可以買幾多張legoland入埸卷?thx

男爵府

畀面勳章

回覆 626stitch 的帖子

我print out 一張a4 size + 玩具反斗城卡, 可以買到兩張入場卷

大宅

引用:回覆+626stitch+的帖子我print+out+一張a4+

原帖由 喜洋洋 於 13-05-24 發表
回覆 626stitch 的帖子

我print out 一張a4 size + 玩具反斗城卡, 可以買到兩張入場卷 ...
我2人1小,唔知可唔可以?

大宅

好有用

禁止訪問

畀面勳章

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

MWFCHAN1 發表於 13-5-24 11:02
我想由新加坡機場去新山-Hello kitty town? 機場附近是否有巴士搭?

tks!
http://www.regentstar.travel/crossborder/ts1_sche.html

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

chunheibaby 發表於 13-5-25 15:39
http://www.regentstar.travel/crossborder/ts1_sche.html

到咗JB CIQ再轉巴士

MWFCHAN1  tks!  發表於 13-5-26 00:51

大宅

引用:Quote:626stitch+發表於+13-5-24+21:53+我2

原帖由 rachel 於 13-05-25 發表
可以,張 coupon 寫明連大連細可買4張。
Thx

大宅

喜洋洋 發表於 13-5-20 01:03
請問是否可攜帶行李上車?

tks!

禁止訪問

引用:回覆+喜洋洋+的帖子WALK-IN+120馬幣,+網上

男爵府

畀面勳章

回覆 MWFCHAN1 的帖子

我見有幾個香港人都有拎行李上車

大宅

喜洋洋 發表於 13-5-30 14:56
回覆 MWFCHAN1 的帖子

我見有幾個香港人都有拎行李上車
唔該喜洋洋.
在新加坡 & 馬來西亞過關時, 多唔多人?

喜洋洋  我個人平日去, 冇乜人, 好流暢  發表於 13-5-31 16:37

侯爵府

我睇到有D亂亂地~! 係咪即係咁呀?

1) 如果經SUPERIOR book, 只有來回各一班, 但平少少, 同埋可以劃位!
2) 如果經 WTS book, 來回多D班次, 但貴少少, 同埋唔可以劃位!

我見到佢地都有 online booking, 但好似只可以book 巴士, 即係如果要book package (bus + ticket), 就要經email , 用信用卡俾錢, 定係到時上車先俾錢架?

因為我地帶住個小朋友, 唔想轉車又轉車, 同埋係星期六, 驚人多, 所以都係諗住 book package 好D!

thanks!!

首頁

尾頁

跳至