自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

...

男爵府

回覆:求教!機票名姓同名倒轉!

Present ur passport n request to hv an amendment at the airport (area A / CX ticketing counter)

***人神共憤!!!香港媽媽聲援台灣小寶貝王昊案,支持保護兒童,嚴懲虐殺***

男爵府

Sorry overlooked u can look for airasia ticketing co7nter for that

***人神共憤!!!香港媽媽聲援台灣小寶貝王昊案,支持保護兒童,嚴懲虐殺***

侯爵府

引用:Sorry+overlooked+u+can+look+for+airasia+

原帖由 CyHgMaMa 於 13-05-14 發表
Sorry overlooked u can look for airasia ticketing co7nter for that
That\'s mean I can do this when I arrive at airport on fri morning?

Thx sis

子爵府

回覆:hot_babe 的帖子

我上次jetairways 同你一样, 打左去cs. Hotline. 很帮得手, 叫我影passport copy send 比佢地, 即改同issue new ticket. 前後1個鐘。

男爵府

回覆 hot_babe 的帖子

我試過要即刻改機票,因為航空公司有權唔比你上機。上次我要補錢改機票,不過好快攪掂,你預一個鐘頭。

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

到機場先改要搞好耐同可能有手續費, 你點訂架張機票, 即刻CONTACT佢改左先去機場啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+CyHgMaMa+於+13-05-14+發表So

原帖由 hot_babe 於 13-05-14 發表
That's mean I can do this when I arrive at airport on fri morning?

Thx sis
Yes

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

去年十二月去歐洲時試過我個名串錯左,要預早打去國泰改,可即刻改到,但話要收手續費,我哎佢可否不收,最終waived左

子爵府

回覆 hot_babe 的帖子

我都出左aa機票,請問你點知倒轉左?
我見我的機票係名字行先,跟住才姓氏. 這樣對嗎?

侯爵府

引用:我上次jetairways+同你一样,+打左去cs.+Ho

原帖由 CHUIPING 於 13-05-14 發表
我上次jetairways 同你一样, 打左去cs. Hotline. 很帮得手, 叫我影passport copy send 比佢地, 即改同is ...
I can\'t reach th by fb/hotline/twitter/email!!!!

I won\'t buy AA for next time!!!

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+CHUIPING+於+13-05-14+發表我

原帖由 hot_babe 於 13-05-14 發表
I can't reach th by fb/hotline/twitter/email!!!!

I won't buy AA for next time!!!
Do they hv office in hk? If yes, go straight to their office la

首頁

尾頁

跳至