自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我老公叫我download一個彈珠games俾佢,佢話好多人玩得瘋癲喎,但係iphone我找唔到,佢話無理由喎。
我淨係知candy crash炸。你地知唔知呀??

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

回覆:而家手機係唔係有個games好hit呀?

我見我仔同d同學都玩緊,叫乜名我下晝先問到佢。

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

係咪神魔之塔

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

子爵府

回覆:yfceo 的帖子

好似什麼dragon and ???

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好似叫D N A

複式洋房

puzzle and dragon

男爵府

唔該曬咁多位,我加左俾我老公玩啦!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:puzzle+and+dragon +

原帖由 cky3e 於 13-05-18 發表
puzzle and dragon
這是日文的…

中文game 叫神魔之塔

仲有好多唔同 version, 朋友話有三國的…

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

首頁

尾頁

跳至