親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我剛從曼谷回來, 四天陽光猛烈, 我去咗Safari World, Davit帶住我們一家,要多謝大家介紹, 他是一位好導遊, 早上7:45出發, 下午5:00 送回酒店, 讓我們行少好多路, 所有現演都睇得晒, 坐在車上睇野生動物, 近距離影相好正, 還可喂雀仔, 天鵝, 猴子, 長頸鹿, 行啲路又陰, 安排一流, 如果自己行, 因天氣太熱,
一定行唔晒, 冇心機, 不過佢話明年要調回台灣。

因天氣太熱, 晚上咪去咗睇show, 當然不是人妖表現, 去咗RCA Plaza 睇韓國亂打showCookin Nanta, 因不太多人認識, 交流不便, 回程時叫戲院工作人員找的士, 亞囡話好有氣氛, 韓國睇唔倒, 泰國睇囉, 不過打鼓聲好響, BB仔一定唔適合

Big C 附近SuperRich 換錢好方便, 香港@3.72, 當地@3.79.

去建興食咖哩蟹可以係BTS Chong Nonsi 站去最近。

Let’s Relax(Terminal 21) & Asia herbal 按摩一定要預約,我錯失咗,幸好係機場補番。

希望分享資料有用

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆:曼谷回來 - Safari World

我8月去呀,可否pm介紹David比我

大宅

熱血勳章 畀面勳章

我想要Davit 資料, 可否PM我?thanks

男爵府

引用:我想要Davit+資料,+可否PM我?thanks

原帖由 fanching 於 13-05-18 發表
我想要Davit 資料, 可否PM我?thanks
可否Davit 的資料給我?

複式洋房

我家8月份,有16人去,可以david給我嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章

積仔 發表於 13-5-18 10:56
我剛從曼谷回來, 四天陽光猛烈, 我去咗Safari World, 係Davit帶住我們一家,要多謝大家介紹, 他是一位好導遊 ...

本來我刀係book Davit 但我6個人 Davit架車坐不到 後來找了wendy 但Davit 8月己full了

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係八月份去,可唔可以pm Davit 聯絡資料比我,many thx

另外,我第一次去泰國,請問响香港唱d錢,然後再去super rich唱錢定响泰國機場唱,香港唔洗呀,請賜教

複式洋房

回覆 feclagnes 的帖子

我係香港換咗夠坐的士400-500bht及第一天洗費3000bht, 然後去BIGC附近superRich換。面向BigC, 左手直行5分鐘, 看看橫街。

禁止訪問

複式洋房

回覆 momi528 的帖子

No facebook. We communicated through email. He is speaking Putonghua & English.

大宅

我7月中去,可以pm Davit資料我嗎?如果我兩大一小去幾錢呢?

別墅

我7月中去,可以pm Davit資料我嗎?謝謝!

複式洋房

回覆:09k005 的帖子

Want Davit information, want pm too, thx!

子爵府

可否pm davit 資料给我!

大宅

熱血勳章 畀面勳章

引用:Quote:積仔+發表於+13-5-18+10:56+我剛從曼

原帖由 my-baby 於 13-05-18 發表
我11人去,Davit 都話佢架車唔夠位 甘你join 了wendy 幾錢位?

男爵府

回覆 積仔 的帖子

pm Davit information, thanks. We have 4adults and two children, is it enough seats for his car?

侯爵府

我都試過跟davit 去safari world, 雖然我地係4 個大人,但都覺得好好玩,如果有小朋友同行一定好開心

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+my-baby+於+13-05-18+發表本

原帖由 fanching 於 13-05-19 發表
我11人去,Davit 都話佢架車唔夠位 甘你join 了wendy 幾錢位?
入場費自己比 我包wendy車接送3000b

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:回覆+積仔+的帖子pm+Davit+information,+th

原帖由 meili 於 13-05-19 發表
回覆 積仔 的帖子

pm Davit information, thanks. We have 4adults and two children, is it enough seat ...
如果只是載人 沒有行李 我諗6個人都ok

侯爵府

2024年龍年勳章

David email : [email protected]

首頁

尾頁

跳至