親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人自己去JOIN CATCH A CARB?
我睇..... 唔同澳洲旅遊AGENT, 有唔同價錢, 唔知係咪有唔同公司的行程?

有間"吃X玩X"有哂中文網頁, 船上都係英語講解, 好似只得CRAB食, 但個價格貴D!!

直接去CATCHACRAB網址, 價錢平少少, 可以選擇唔同的LUNCH... 反而平D!!

另外又有間咩EXP....的網址, 又再平少少!!

唔知係咪全部同一間? 係咪只有英語講解? 小朋友..... 適合去玩嗎??

TKS!!

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

小福媽媽 發表於 13-5-21 10:39
請問有冇人自己去JOIN CATCH A CARB?
我睇..... 唔同澳洲旅遊AGENT, 有唔同價錢, 唔知係咪有唔同公司的行程 ...
我係澳洲join過 local tour,兩次都係去到住o既地方,睇leaflet再book;

好處係: 佢一定有車去到酒店pick up你。

至於食,我覺得你唔好預好合心水/口味,但唔會好差;始終包團就係咁。

我反而會著重行程安排啱啱自己,食o既就算唔合心水,自費再order都ok。

去旅行就係咁,最緊要開心。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至