嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:過萬元的bb車.....會唔會買

Stokke 真係好用嗎???我去試過,收車勁麻煩,又如果出入上車落車,用呢架嘢我會死。仲有,出入屋企一定唔收車,門口一定要夠大。

呢架嘢d人話好用,本來我都想買,點知收車又煩,又重。我唔夠力抬上車尾。所以唔駛諗。
最唔鍾意就車有2舊嘢

公爵府

引用:Stokke+真係好用嗎???我去試過,收車勁麻煩

原帖由 LedTV 於 13-05-27 發表
Stokke 真係好用嗎???我去試過,收車勁麻煩,又如果出入上車落車,用呢架嘢我會死。仲有,出入屋企一定唔收 ...
我同c6一齊出去先會渣車,平時自己出去唔會收車,所以覺得好好用

大宅

回覆:過萬元的bb車.....會唔會買?

我都覺得架車夠高,BB應該會睇到多D野,幾開心

不過呢,我見D BB坐stoxke 好似由好細個開始,對腳已經吊出黎,好似唔係好安全咁...mouth:

可能我保守D,我都係鐘意D包實個B既多D

大宅

我用緊stokke xplory!!love it

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

我自己渣車出入。所以都ok。味考車個時都係的士來的士去。不過我可能用耐左。收車超快。覺得都方便。一直都自己攞車出街多

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

複式洋房

yogatangbaby 發表於 13-5-21 18:02
過萬元的bb車.....會唔會買? 想知大家會唔會諗?.......今日係咁比sales sell....stokke... >< ...

唔會買, 太貴了, 其他平D牌子夠安全就已經足夠....

別墅

回覆:過萬元的bb車.....會唔會買?

唔會,唔需要,唔值

男爵府

hhpapa 發表於 13-5-23 11:25
百貨應百客, 只要負擔得到又合心水, 我覺得冇乜所謂.

個人認為, 香港好多地方只有樓梯冇斜坡, 如果架車+BB ...

同意你所講: 百貨應百客, 只要負擔得到又合心水, 我覺得冇乜所謂.

我冇買stokke, 但自己作用bb車用家+渣車出入的心得.
bb nb的時候用緊7.6kgs的capella, 我覺得抬上抬落都好辛苦.
所以一到1歲, 已即時換左Maclaren的士車.
型唔型係次要, 最重要係實用.

p.s. 我有2個朋友之前都用stokke, 唔夠1歲都換左細車(combi),
佢話真係頂唔住架車咁重!!

大宅

一定唔會~留返D錢~買其他野好過.

大宅

唔會, 太貴

首頁

尾頁

跳至