自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我做唔到 加拿大 vs 膝頭哥,點算好

hello hello ~~

男爵府

要補血啦

公爵府

回覆:踎低起身見頭暈…

加拿大同膝頭哥可以係唔同人架嘛……

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

yipsiumee 發表於 13-5-21 19:39

哈哈~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 yipsiumee 於 13-05-21 發表
係 wow 我夏天有救啦

hello hello ~~

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

動作慢d,我心跳得40+/min,踎低起身太快果下,未pump 到血上腦果下係會即暈

但係起身動作拖長2秒就無事,就係果一下半下心跳嘅時間,pump 到血上腦就無事…

我無貧血,捐血次次血色素都pass,肺炎緊都話我血含氧量有 98% 以上,我都係會暈,就係關果一下心跳嘅事

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

煲紅棗水飲

首頁

尾頁

跳至