跳至

首頁

尾頁

大宅

恭祝Vinci仔生日快樂~~~

vinci仔又大一歲喇....
祝 你越來越曳.....激死你呀媽....~~~嘩哈哈哈~~~

Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

Re: 恭祝Vinci仔生日快樂~~~

恭祝Vinci仔生日快樂~~~
我會將熙熙Daddy送比你做生日禮物!

祝 vinci
同chingmy Aunti 一樣
祝你越來越曳.....激死你呀媽....~~~嘩哈哈哈~~~

yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo!!

無計啦!你mami識D朋友係咁架啦!!

大宅

Vinci 仔生日快樂!!!

快高長大......聽聽話話......

大宅

Vinci仔,

祝你生日快樂, 身體健康, 越大越型!!! YEAH... YEAH... YEAH!!!

侯爵府

[size=x-large]Vinci 仔生日快樂!!![size=x-large]快高長大!
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

男爵府

睛靈勳章

hehe我係10月2日 10 月 bb祝左VINCI仔啦.

不過都係度:

補祝Vinci 仔 ~

生日快樂!!
越大越型!!
聰明伶俐!!
聽教聽話!!

複式洋房

VINCI 仔 , 我都祝你生日快樂 , 身體健康 , 聰明伶俐 .......
祝埋你亞媽老豆 , 搵多d錢俾你駛 .......

男爵府

Vinci仔,
生日快樂 ! 身體健康 ! 精靈活潑!愈大愈型 !
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

洋房

Vinci仔,
Happy Birthday~~~~

男爵府

之前MISS左個POST添...
我都響度補祝VINCI仔生日快樂呀~

首頁

尾頁

跳至