美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好facial house分享

我係pxxxx house做開的, 做光子同眼導入, 幾貴又唔係好work咁.....請問你們有無做開的, 邊區的, 我想轉下.. 希望大家比d意見, 唔該

複式洋房

Re: 好facial house分享

我去開個間都ok 架,唔係太平,但用 alqvimia 同 valmont,一分錢一分貨,而且個美容師讀過中醫,佢主張內外配合,仲要我改善d 壞 習慣eg.飲凍野,夜訓等,唔知係咪潛移默化咗,慢慢覺得身體好咗同精神咗,佢仲係做facial 時加咗面嘅淋巴引流同穴位按摩,做完比起普通facial 係有唔同架,我keep 住 2星期做一次

複式洋房

oh, thanks,可唔可以講下facial要幾$度??

大宅

我係太子做facial,由於是較細間beauty shop,只得5張床,有時加送格外儀器俾我,沒有另外收費,由於我有很多痘痘,她很有心機同我按痘,依家好咗6、7成,完全睇唔出我曾經是火山面,值得推介

老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

複式洋房

that's seems good, how much is it?

大宅

$280一次,由於清得徹底,加埋按摩等要3hr,很多beauty shop話暗瘡皮膚唔好做按摩,反而佢會幫我,so far 年幾都無問題,反而面色均衡咗,無共暗啞。
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

靚太唔易做架 寫道:
我去開個間都ok 架,唔係太平,但用 alqvimia 同 valmont,一分錢一分貨,而且個美容師讀過中醫,佢主張內外配合,仲要我改善d 壞 習慣eg.飲凍野,夜訓等,唔知係咪潛移默化咗,慢慢覺得身體好咗同精神咗,佢仲係做facial 時加咗面嘅淋巴引流同穴位按摩,做完比起普通facial 係有唔同架,我keep 住 2星期做一次

Please inform the shop details la! thanks!

複式洋房

wongpy 寫道:
$280一次,由於清得徹底,加埋按摩等要3hr,很多beauty shop話暗瘡皮膚唔好做按摩,反而佢會幫我,so far 年幾都無問題,反而面色均衡咗,無共暗啞。

dear wongpy, please pm the information of that facial house to me, many thanks!!

洋房

please pm me ,thx

大宅

pls check mail[quote]

大宅

can you also share with me?? pls pm me the address.

wongpy 寫道:

民房

可以PM D資料比我嗎?THANKS~
:-D :-D

複式洋房

我做緊果間係油麻地!吾知0岩吾0岩你!!!試做好似$98(我第一次上去果時,而家吾知係未?等我問下佢先!!)上樓嫁!我覺得幾好!又吾會hardsell!可以單次做吾洗join course 都得!而家我係佢果到做埋全身淋巴排毒!!!

大宅

pls check pm

somama^_^ 寫道:

can you also share with me?? pls pm me the address.

[quote]
wongpy 寫道:
[/quote]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

wongpy>>

我都想要資料,please PM me!Thank!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

wongpy,
please pm the information of that facial house to me, many thanks!!

大宅

Matthew&AshleyMom 寫道:
wongpy>>

我都想要資料,please PM me!Thank!

大宅

最愛小朋友 寫道:
wongpy,
please pm the information of that facial house to me, many thanks!!

首頁

尾頁

跳至