婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

劉玉鳳醫生

My friend wants to see 劉玉鳳醫生 for curing many ladies problem. Can anybody tell me the comment on 劉玉鳳醫生? The most important is that is she patient and willing to spend time on her? We also heard that her nurse treats patients very bad. Is it true?

Thanks!

民房

Re: 劉玉鳳醫生

我之前因為子宮內膜異位去睇過劉醫生一次, 我覺得
佢可能一時時, 我都係上網見好多朋友講佢好細心,
所以我先去試下, 不過我就唔好彩, 幫唔到我, 我唸睇
醫生真係好講緣份, 去試一次再比較下都無妨呀!

複式洋房

fungminnie,

But do you think 劉玉鳳 is willing to listen and answer your question completely. How long she spend on the consultation with you? Is she patient? nice?

And I heard that her nurse is very poor. Is it?

民房

goodhealth:

我覺得佢係用心聽我講o既, 檢查時亦都好細心,
不過佢就檢唔到我個病源, 而且佢只是建議我食
止痛藥, 當然病人去睇醫生就會希望解決問題啦!
所以我當日求診後係極之失望!
其實我之前睇咗幾個醫生都係搵唔到呢個病源o架,
直到早兩日我去睇方醫生先撿查到咋, 所以又唔怪
得劉醫生囉

洋房

I saw her before, but she was not gd
May God bless u

別墅

佢都好細心解釋得好清楚.

大宅

之前我阿嫂揾佢開刀接生,蓬合得好細,又唔痛.佢介紹俾我睇,我增有乳線生增,佢幫我check得好仔細,因我好驚係生溜,佢都解釋得好詳細,令我都好放心.佢都好思文好nice,Dnurse都有禮貌我又覺o.k la.
我剛剛有咗第二個bb,都係揾佢產檢,不過如要化驗或其他佢會要你去第二間到check先得,好似做oscar佢要我介紹我去龔x一到做,再返去佢到講報告我聽,我就喜歡佢夠細心同很講嘢,因好多doctor都唔會講咁多嘢,只問一句答一句,佢就唔會囉.

首頁

尾頁

跳至