自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

朋友同我講, 佢買左好多短褲, 岩岩仲買左條超短:mouth:
我第一反應係: Sorry! 就算對腳有幾靚, 我都接受唔到媽媽級著住熱褲
火辣辣甘去接放學 or 拖住個小朋友周街逛

男爵府

回覆:littleangelyy 的帖子

今日見到個年紀大的女人(60幾)著背心同短褲帶埋個孫去飲下午茶,

wcpcelia  好潮呀  發表於 13-5-27 16:01

子爵府

引用:朋友同我講,+佢買左好多短褲,+岩岩仲買左條

原帖由 littleangelyy 於 13-05-27 發表
朋友同我講, 佢買左好多短褲, 岩岩仲買左條超短:
我第一反應係: Sorry! 就算對腳有幾靚, 我都接受 ...
我会着短褲短裙喎,因怕熱

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

如果我有索腿, 我會著架~

侯爵府

BK Milk勳章

我仔仔幼稚園有一個大6媽媽 日日緊身衣褲

裙短到一烏低少少就見底褲

兩粒木瓜成日彈下彈下好驚跌出來

唉! 使唔使呀

水晶宮

我都鐘意著短褲,但熱褲就唔會,天氣真係太熱,legging都頂唔住!

子爵府

引用:我仔仔幼稚園有一個大6媽媽++日日緊身衣褲

原帖由 jloklok 於 13-05-27 發表

木瓜

水晶宮

jloklok 發表於 13-5-27 15:57

駁轉會?

侯爵府

BK Milk勳章

回覆 jk923 的帖子

甘我唔知 但成日個下巴隔的好高甘行 好似以為自己係皇后出場甘

好高竇 自我感覺超級良好

子爵府

回覆:其實我好怕...........

短褲都ok 既…熱褲就唔係噤好囉…又唔係去沙灘

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:朋友同我講,+佢買左好多短褲,+岩岩仲買左條

原帖由 littleangelyy 於 13-05-27 發表
朋友同我講, 佢買左好多短褲, 岩岩仲買左條超短:
我第一反應係: Sorry! 就算對腳有幾靚, 我都接受 ...
禾刀節受唔到

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

水晶宮

jloklok 發表於 13-5-27 16:00
回覆 jk923 的帖子

甘我唔知 但成日個下巴隔的好高甘行 好似以為自己係皇后出場甘好高竇 自我感覺超級良好

珊瑚宮

我媽著衫比較時尚
著牛仔裙(佢會加褲襪)
同加背心xd
:;pppp:佢會成日怪我同佢年紀調轉
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

短褲我都可以接受, 但hot shorts 就真係no way

首頁

尾頁

跳至