嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB奶粉同尿片係咪好貴o架 @.@

各位媽咪

我想問吓一罐1000g 的奶粉大約要幾多錢??

因為我暫住馬來西亞,今日行街現一罐1000g 的雪印奶粉大約港幣80元,即係貴定平??

另外,54片裝的日本Mamy Poko new born 尿片約港幣80元,即係貴定平??

因我是新手媽咪,請幫忙

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: BB奶粉同尿片係咪好貴o架 @.@

[quote]
msangelhk 寫道:
各位媽咪

我想問

大宅

日本雪印奶粉880g初生係香港網上買要$180,一次過要訂八罐,係永安或者吉之島都要$230,如果係$80港幣,咁應該係好平喎,不過小心係假貨,因為真係平得太多。尿片呢隻牌子係香港唔見有,所以唔知。

複式洋房

雪印奶粉係咪有D唔係made in Japan o架?? 會唔會因為咁所以平D呀??

晴天坊主 寫道:
日本雪印奶粉880g初生係香港網上買要$180,一次過要訂八罐,係永安或者吉之島都要$230,如果係$80港幣,咁應該係好平喎,不過小心係假貨,因為真係平得太多。尿片呢隻牌子係香港唔見有,所以唔知。

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Made in Japan 嘅雪印係無1000g 的...

男爵府

會唔會好似香港雪印咁, 佢地係馬拉雪印呢, 所以平啲
我聽我印印話印尼既A+都平過香港, 不過係made in 印尼

msangelhk 寫道:
雪印奶粉係咪有D唔係made in Japan o架?? 會唔會因為咁所以平D呀??

[quote]
晴天坊主 寫道:
[/quote]

男爵府

香港雪印都係950g ja wor~

複式洋房

我估唔同國家唔同 packing o掛

男爵府

舊裝雪印係1000g嫁
你見到既可能係舊裝
所以平d

複式洋房

今日又去shopping,check 咗原來罐雪印唔係日本貨,老公話個罐有澳洲地址,我估馬來西亞的雪印是國外版

首頁

尾頁

跳至