自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

尋日經過衛x問下,4s收$2900,5賣緊$5588,即係補番$2688,用會瘋信用卡仲有回贈5%,但要到9月才回番比你。想問下咁樣買抵唔抵仲有冇其他公司會仲抵thx

禁止訪問

珍珠宮

引用:Quote:月餅+發表於+13-6-2+18:02+尋日經過

原帖由 -chan 於 13-06-02 發表
iPhone 都有 5% 回贈?
佢話係呀

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+-chan+於+13-06-02+發表iPhon

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

回覆:i窿4S轉i窿5問題

我轉左5,係輕左但食電勁快要日日袋多舊外置charger,即是無輕到,早知唔鬼轉!

大宅

引用:我轉左5,係輕左但食電勁快要日日袋多舊外

原帖由 麟媽媽 於 13-06-02 發表
我轉左5,係輕左但食電勁快要日日袋多舊外置charger,即是無輕到,早知唔鬼轉!

...
我都喺剛轉ip5.. 返工要袋住個尿袋, 叉電嗰陣嗰尿袋同電話熱到好似會著火咁. Wifi 又好似弱過以前. 不過都喺時候換機.
我部ip4s 粗用咗2年(跌過無數次)收2700.

珍珠宮

引用:我轉左5,係輕左但食電勁快要日日袋多舊外

原帖由 麟媽媽 於 13-06-02 發表

...
我又不想用三叔機其他牌子又唔鍾意mouth:

男爵府

回覆:i窿4S轉i窿5問題

我都考慮緊換唔換好,我老公又想我試吓用sumsung,但我又驚用唔慣後悔,iphone5又聽講麻麻

首頁

尾頁

跳至